Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
234,95 kr.
LP Heatstrips 14 x 15cm  3w
search
search
  • LP Heatstrips 14 x 15cm  3w
234,95 kr.

LP Heatstrips 117,0 x 15,0cm 36,5w

LP-10171

LP heatstrips er beregnet til mindre krybdyr og til slange rack, dog mest til slange rack. 

LP heatstrips har en styrke på 36,5W, og måler 117,0 x 15,0 cm.

Heatstripsene skal monteres i bunden, nederst på terrariets yderside, den skal ikke monteres inde i terrariet, hvor dyret lever. 

Du skal være opmærksom på, at varmemåtter, varmepuder og heatstrips IKKE må bruges til skildpadder, da dette kan skade dyret mere end det vil gøre godt.

HVORFOR VÆLGE LP HEATSTRIPS?

Det er i de fleste tilfælde koldblodet dyr, som har brug for LP heatstrips, dette er mest reptiler. Disse dyr er ikke i stand til, selv at danne kropsvarme de har derfor brug for en hjælpende hånd til det. I naturen overlever de for det meste, ved at sætte sig på eksempelvis en sten, som er blevet opvarmet af solen.

Hvis du har et slange rack, så er LP heatstrips den perfekte løsning. I stedet for, at du skal til at rode rundt med en masse varmemåtter, er LP heatstrips en meget lille og fiks ting, som fungere præcis som en varmemåtte, dog er den mere praktisk i forhold til strørrelse. 

Heatstrips fås i flere forskellige størrelser, former og kvaliteter, en del mennesker har allerede prøvet at købe heatstrips, som kun kan række til omkring 6-12 måneder, hvilket vil blive dyrt i længden hvis man skal købe en ny hver 6-12 måned.  

Grunden til, at mange heatstrips ikke holder længere er, at mange heatstrips er produceret med blot 3 kobbertråde, eller mindre i strippen. Dette resulterer i at, der er en ekstrem dårlig fordeling af varmen, der skal derfor ikke ret meget til, før at kobbertråden knækker og heatstrippen derfor bliver ubrugelig. 

Derimod har LP heatstrips sikret sig, ved at have en masse kobbertråde. Strippen er ovenikøbet også lavet i ekstra tykt materiale.

Du skal altid huske på, at have en varm og en kold ende der hvor dit dyr skal være, så det er splittet op i to sektioner, hvis du har sørget for dette, kan dit dyr nemlig selv regulere dets kroptemperatur. Derfor må en heatstrip ikke fylde mere end maks 50% og helst kun 30% af bundarealet.

Det kan være en rigtig god ide, at benytte en termostat sammen med LP heatstrippen, da dette sikre at der ikke bliver for varmt i terrariet. Man sparer også strøm ved at lade disse to ting samarbejde. 

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode