Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
39,95 kr.
Premium Tropical Flagefoder 50g - Perfekt til bænkebidere, kakerlakker og andre insekter, ikke egnet til fisk, læs mere her!
search
search
  • Premium Tropical Flagefoder 50g - Perfekt til bænkebidere, kakerlakker og andre insekter, ikke egnet til fisk, læs mere her!
  • Premium Tropical Flagefoder 2,5 liter- Perfekt til bænkebidere, kakerlakker og andre insekter, ikke egnet til fisk, læs mere her
39,95 kr.

Premium Tropical Flagefoder

MAPS081

Premium Tropical Flagefoder er et foder der kan bruges til både akvariefisk, såvel som bænkebidere og biller.

Man skulle tro at det kun var akvariefiskene der spiser flagefoder med glæde, men det har vist sig at bænkebidere og biller også elsker dette foder, der er fyldt med næring, proteiner, vitaminer og mineraler.

Flagefoderet er en kombination af fisk, planter, krebsdyr, bløddyr, korn, alger, gær, olier, vegetabilske biprodukter og fedtstoffer.

Premium Tropical Flagefoder fås i 50g og 2,5L.

Monis anbefaler
Størrelse: 50g (39,95 kr.)
På lager i Viborg

Premium Tropical Flagefoder

Premium Tropical Flagefoder er et basis fiskefoder i flageform. Ingredienserne er specielt tilpasset akvariefiskenes behov.

Flagefoder er en af de mest brugte foderemner til akvariefisk, det er det bl.a. fordi det er super nemt for fiskene at spise, samt det bare er noget de elsker. Især farverne i flagefoderet er med til at bringe ekstra fokus på foderet når det puttes i vandet.

Som nævnt tidligere er flagefoderet også testet til bænkebidere og biller, hvor det har vist sig at have stor succes. Foderet er dog ikke specielt tilpasset disse, men det kan stadig sagtens bruges som et tilskudsfoder.

Flagefoderet kan med fordel kombineres med andre foderemner, for at forstærke farverne på fiskene, eller hvis fiskene kræver ekstra af noget bestemt.

Flagerne i dette flagefoder er gule, røde og grønne.

Foderanbefaling:

Gives 1-2 gange dagligt.

Mængden = hvor meget fiskene kan spise på 2 minutter.

Indhold:

Fisk, fiskebiprodukter, bløddyr, krebsdyr, planter, vegetabilske biprodukter, korn, alger, gær, olier og fedtstoffer.

Tilsætningsstoffer:

Vitamin D3 1400 mg/kg; Vitamin A 23.000 mg/kg; Vitamin E 90mg/kg; Vitamin C 340mg/kg; Lecitin

Specifikationer

ean13
2470000005011

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode