Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
99,95 kr.
A Step-By-Step Book About Iguanas af Jack C. Harris
search
search
  • A Step-By-Step Book About Iguanas af Jack C. Harris
99,95 kr.

A Step-By-Step Book About Iguanas af Jack C. Harris

CM-ZIM5995

En step-by-step guide til alt omkring Leguaner. Bogen hjælper førstekøbere helt fra starten, med valg af Leguan og ligeså stille bygger bogen op, og forklare alt hvad man har brug for når man holder Leguaner.

Leguaner er et meget populært hobby- / kæledyr og er yderst interessante på grund af deres utrolige farver og former.

Bogen går i dybden med basis tingene såsom bolig, foder, temperatur krav, generel sundhed, håndtering og meget mere.

Bogen er på Engelsk.

Sidste elementer på lager

Step-By-Step bog der går i dybden med basis ting hos Leguaner

Bogen af Jack C. Harris er inddelt i kapitler, her gennemgås de, så man er sikker på hvilken information man får ud af bogen.

Denne bog er springfyldt med farverige billeder, som illustrerer hvad der bliver snakket om. 

Bogen starter ud med en introduktion, som kort forklarer hvor hele lysten til at holde Leguaner og andre dyr kom fra. Efter dette går bogen i dybden med hvad en Leguan faktisk af, og hvad man kan forvente af at holde en Leguan.

Er man helt ny til Leguaner, omhandler 3. kapitel valg af Leguan, det kan være rigtig svært at vælge hvis det er første gang man skal have en. De har forskellige krav alt efter hvilken man vælger, og nogen er svære end andre at holde.

Efter man er kommet gennem de første 3 kapitler, fortæller Jack om hvordan man skal indlogere sin Leguan. Bolig og indretning af denne er yderst vigtig til alle krybdyr, deres bolig skal gerne minde om de steder de ville bo i naturen.

5. kapitel handler om hvilket foder der er godt til Leguaner og hvilket man skal holde dig langt fra. Jack skriver ud fra mange års erfaring med at arbejde med Leguaner.

man kan også forvente at finde meget information omkring håndtering af Leguanen. Leguaner skal håndteres på Deres egen måde, ligesom alle andre dyr, det er derfor vigtigt at vide hvordan man gør dette korrekt.

Leguaner kan ligesom så mange andre dyr, blive syge og have generelle sundhedsproblemer. I bogen bliver der gået i dybden med Leguaners generelle sundhed, og hvilke ting du skal sørge for at holde øje med.

Andet sidste kapitel handler om avl af Leguaner. Vil du gerne avle, er dette kapitel yderst interessant for dig, da Jack deler ud af sine erfaringer, så man undgår unødige fejl, og kan få nogle skønne fine nye Leguaner.

Hvorfor vælge denne bog?

  • Springfyldt med farverige billeder, som illustrerer hvad der bliver skrevet om
  • Går i dybden med basis ting, som man skal vide hvis man holder en Leguan
  • Hjælper dig med at vælge den helt rette Leguan
  • Kommer ind på bolig, foder, håndtering, sygdom, avl og mere

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode