Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
94,95 kr.
The Green Iguana Manual af Philippe de Vosjoli
search
search
  • The Green Iguana Manual af Philippe de Vosjoli
94,95 kr.

The Green Iguana Manual af Philippe de Vosjoli

CM-ZIM0408

"The Green Iguana Manual" er en bog skrevet af Philippe de Vosjoli. Philippe de Vosjoli har skrevet over 30 bøger og hundredvis af artikler omkring reptiler, planter og padder.

Bogen omhandler kun den Grønne Leguan, men går så også i dybden med hvert enkelt emne omkring dette ene dyr. Du kan b.la. få viden om avl, foder, sygdomme samt Deres generelle opførsel.

Bogen er på Engelsk og indeholder 71 sider med information omkring dette smukke dyr. Der er mange billeder i bogen.

Sidste elementer på lager

Dinosaur lignende Leguan

De grønne leguaner, er ikke alt for populære i Danmark, det er de b.la. ikke på grund af den størrelse terrarie det kræver at holde en Leguan. Leguaner bliver ret nemt tamme.

Alt dette kan ma finde meget mere information omkring i denne bog. Herunder gennemgås de mest væsentlige kapitler, så man har en god fornemmelse af hvad man kan forvente af denne bog.

Kort gennemgang af bogen, så man ved hvad man kan forvente

Bogen starter ud med en introduktion, som generelt fortæller hvad den grønne Leguan er for en, og hvorfor bogens forfatter bl.a. er helt vilde med dem.

Efter nogle siders introduktion til den Grønne Leguan, prøver Philippe at hjælpe dig med valg af Leguan. Forskellige arter af Leguanen har forskellige krav og behov. Derfor er det vigtigt at undersøge nærmere hvad den Leguan man selv ønsker kræver.

3. kapitel omhandler bolig og generelt vedligeholdelse af dyret, dette er vigtigt at vide, da et for lille terrarie eller andet kan sænke livskvaliteten hos dyret meget.

Hvilket mad skal den grønne Leguan spise og hvad skal den ikke spise, er også en af de helt store emner som Philippe skriver om i bogen. Det er vigtigt at vide hvilket foder der går godt, og hvilket foder man skal holde sig langt væk fra. Samtidig med han forklare om foder, går han også ind og forklare om vand til Leguan.

Klimaet hos den grønne Leguan kommer han også ind på, såvel som generel pleje. Bogen fortæller også om hvordan man som holder af en Leguan kan bygge et stærkt bånd op mellem din Leguan og dig.

Han beskriver også de sygdomme som Leguaner typisk er udsat for, og hvordan man kan undgå de mest normale.

Til dig som allerede tænker på avl af dine Leguaner, har han også en masse tips og tricks. Man skal huske Philippe har utroligt meget erfaring med reptiler generelt, og har enorm meget viden at dele ud af.

De sidste par kapitler er bl.a. en slags FAQ med de mest stillede spørgsmål omkring den grønne Leguan, samt noget fortælling omkring andre Leguaner, hvis den grønne Leguan ikke er den perfekte til dig.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode