Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
69,95 kr.
Green Anoles af Philippe de Vosjoli
search
search
  • Green Anoles af Philippe de Vosjoli
69,95 kr.

Green Anoles af Philippe de Vosjoli

CM-ZIM1200

The General Care and Maintenance of Green Anoles af Philippe de Vosjoli. Philippe har skrevet over 30 bøger og hundredvis af artikler omkring reptiler, padder og planter.

Den grønne anole, også kaldet amerikansk kamæleon. I bogen kan man regne med at få massere af information omkring alt indenfor den grønne anole (Anolis carolinensis).

Bogen er på Engelsk og indeholder 46 sider.

Sidste elementer på lager

Den grønne Anole

Den grønne anole er et medium-størrelse firben. De kan blive helt op til ca. 22 cm lange, hvor halen udgør 2/3 af dens samlede længde. Den grønne anole kræver mindst et terrarie i størrelsen 70x50x70 (LxDxH), dog ville et større et ikke gøre skade, dyret/dyrene vil bare få mere plads at bolte sig på.

I "Green Anoles" af Philippe de Vosjoli kan man regne med at finde information omkring foder, bolig, avl, sygdomme og meget mere. Ved at læse denne bog vil man blive helt klar til selv at holde et hold af grønne anoler.

Mange sammenligner den grønne anole med guldfisken inden for akvariets verden. Det gør de fordi den grønne anole er blevet så populær hos folk der holder krybdyr. Det kan man også sagtens forstå, da den grønne anole er nem at holde og yderst flot at se på.

Kort og hurtig gennemgang af kapitler

Introduktion: Man får her en kort introduktion til emnet, som giver en bedre forståelse af den grønne anole.

General information: Her får man ligesom første kapitel, en bedre forståelse af hvem den grønne anole er, hvor store de bliver, latinsk navn og meget mere.

Bolig og vedligeholdelse: Her får man en guide, samt hjælp til valg af indhegning til den grønne anole. Philippe går samtidig i dybden med størrelsen og hvad der er vigtigt at have til den grønne anole.

Indret et basic Vivarium til gønne anoler: Her får man et indblik i ting der er vigtige når man sætter et vivarium op med grønne anoler.

Indret et naturligt Vivarium: Her går Philippe i dybden med naturlige vivarium, og hvorfor netop denne type terrarie er yderst effektiv når man har grønne anoler.

Foder: Selvfølgelig kommer han også ind på foder, her fortæller han bl.a. om hvilke foderemner der er gode og hvilken du skal holde dig fra. Samtidig kommer han ind på hvordan man laver maden.

Sygdomme og lidelser: Her får man en grundig gennemgang af "normale" sygdomme og lidelser den grønne anole tit får, og hvilken der er mere sjældne og hvordan man undgår disse sygdomme og lidelser.

Avl: Mange avler på Deres hobbydyr, og derfor deler Philippe i dette kapitel ud af sine erfaringer. Herved har man større chance for en succesrig avl.

Anole Vivaria som fællesskab Vivaria: Anolen er perfekt til et vivarium i fælleskab med andre dyr. Han fortæller dig om nøglen til succes når man holder dem i fælleskab.

Noter om andre Anoler: Titlen siger lidt sig selv, man kan forvente at få mere information omkring andre Anoler end den grønne Anole.

Konklusion: Konklusion ud fra alt den information man har fået igennem kapitlerne.

Anbefalet læsning: Philippe anbefaler andre bøger og artikler omkring krybdyr og reptiler.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode