Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
79,95 kr.
Milksnakes af Bryan Engler & Jerry Walls
search
search
  • Milksnakes af Bryan Engler & Jerry Walls
79,95 kr.

Milksnakes af Bryan Engler & Jerry Walls

CM-KRE0984

Milksnakes er skrevet af Bryan Engler og Jerry Walls. Bogen indeholder 125 sider, dedikeret til disse mest forskelligartede slanger, hvis farvevariationer i kæledyrsverdenen overstiger dem, der findes i naturen, hvilket illustrerer hvor vildt populære mælkeslanger er hos hobbyfolk.

Grundet mælkeslangens hårdførhed, lette avl, fodring og generelt venlige natur har disse attraktive slanger få ulemper for brugeren.

Bogen er på Engelsk og kommer i blødt omslag.

Levering op til 14 dage

Mælkeslange (Lampropeltis triangulum)

De er beskedne størrelser (90-120cm) og deres mange farverige mønstre er unægtelig iøjnefaldende. Dette illustreres på billederne i denne bog. 

Inde i bogen findes masser af information omkring køb af en sund mælkeslange, behov for bolig og vedligeholdelse, fodring, håndtering og generel pleje. Læseren vil også møde et separat kapitel omkring sygdomme og lidelser, som giver dig en forståelse for de sundhedsbehov mælkeslangen har. 

 Forfatteren diskuterer hele 15 fremragende mælkeslanger i kapitlet ”De mest populære mælkeslanger”. Her ser du bl.a. den sorte mælkeslange og Utah-mælkeslangen.

Der gives samtidig beskrivelser og billeder af de mælkeslanger der snakkes om. 

Bogen tager også læseren igennem kapitlet ”Næsten mælkeslanger” som kommer ind på 6 lignende kongeslanger og er et fascinerende kapitel.

Hybrid mælkeslanger

En hel Sektion i bogen er dedikeret hybrider.
Det vil altså sige at med denne bog, bliver læseren klar til at holde mælkeslanger på rekord tid. Bogen går i dybden med alle de vigtige basale ting. 

I starten af bogen kommer forfatteren også med sit mål for bogen, som er ”Jeg håber, at denne bog vil give dig den nødvendige information til at gøre dig til en så vidende og effektiv mælkeslangeholder som muligt”.

Ressourcer og indeks er selvfølgelig inkluderet i bogen, det kommer til sidst.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode