Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
69,95 kr.
Feeding box medium
search
search
  • Feeding box medium
  • Feeding box medium
69,95 kr.

Dragon Feeding box Medium 26x17,5x11,5cm

DR-NOS048

Plastik boks fra Dragon. Boksen kan sagtens benyttes som hjem til slanger, bl.a. en kornsnog. 

Boksen vil være god som et hjem til en lille kornsnog, da der er huller i siden på kassen. Pga hullerne vil slangen ikke døje med luftbesvær, da der kommer nok ilt igennem.

Kassen vil selvfølgelig også kunne benyttes til andre større krybdyr, dog vil det typisk være slanger denne størrelse kasse bliver benyttet til. 

Låget er delt i 2 og kan åbnes 1/3 del. 

Boksen måler 260x175x115 mm.

Den fås I farverne sort og klar.

OBS - den sorte er også gennemsigtig.

dragon%20logo%20rund.png

Monis anbefaler
Farve: Klar (69,95 kr.)
Levering 7-14 dage

Bosted til kornsnog

Hvis du vælger at benytte denne boks som bosted til din kornsnog, skal du stadigvæk være opmærksom på indretning mm. 

Boksen kan bl.a. indeholde akvariegrus eller barkflis, som bundlag. Derudover skal du også have et sted slangen ville kunne skjule sig og gnubbe sig op af under hamskiftet. Her kan du fx. benytte sten og store barkstykker.
En nogenlunde stor vandskål er nødvendig, pga. den skal have muligheden for at  kunne bade. 

Der skal selvfølgelig også være varme, du vil her kunne anvende bl.a. en varmemåtte.

Hvad sker der under hamskiftet?

Når slanger skifter ham, sker der det, at de vokser og kravler ud af deres yderste lag skind.
Når slangen skifter ham, så løsner det øverste lag skind sig fra resten af dens krop, og den bliver derefter grå at kigge på.
Når den skifter ham, får den også svært ved at se. Slanger har nemlig ikke øjenlåg, så de skifter derfor også deres skind over øjnene. Øjenene bliver derved grå.

Slanger stopper ofte med at spise når de er i hamskifte, pga. de har svært ved at  se byttet. Under hamskiftet, bør slangen ikke tages ud af boksen, pga. den kan blive mere nervøs grundet det svækkede syn. 
Noget du skal være opmærksom på under hamskiftet er, om hammen kommer af i et stykke, eller om hammen kommer af i små stykker. Hvis den kommer af i små stykker, vil der eks. sidde små stykker ham tilbage på slangen, hvilket tegner på, at der er noget galt. Det kan feks. være klimaet er for tørt, for varmt eller for koldt, det kunne også være ting som, at slangen har behov for mere varieret foder, eller at foderdyrene den bliver fodret med, ikke indeholder nok næring og vitaminer. 

Det kan være en god ide, at sprøjte lidt vand i terrariet med en forstøver, når slangen skal til at skifte ham, det kan hjælpe den med at få hammen af. 

Hold af kornsnogen

Hvis man har en han og en hun kornsnog, så kommer ungerne næsten af sig selv. Omkring 35-45 dage efter en parring lægger hunnen sit kuld, som kan være på op til 25 æg. Æggene skal herefter lægges i en rugemaskine. 
Når du læger æggene i en rugemaskine, er det vigtigt at du marker dem med fx. en tusch inden du flytter dem. Æggene skal nemlig ligge med præcis den samme side op, som de gjorde da hunnen lagde på dem, ellers kan fosteret inde i ægget dø og så er hele processen ødelagt. 
Efter omkring 55-65 dage inde i rugemaskinen ved ca. 27-30 graders varme, vil æggene klække. 
Ungerne bør holdes for sig selv, her vil du evt. kunne købe en mindre boks eftersom de er små og kun behøver at være der i en periode. Dog skal boksen være indrettet som de voksnes. Ungerne skal først fodres efter de har haft det første hamskifte.  

dragon%20logo%20rund.png

Specifikationer

ean13
4038501015359

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode