Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
189,95 kr.
Klar akvarie silikone - Perfekt til montering af glaslister og baggrunde i terrarier. Køb online her!
search
search
  • Klar akvarie silikone - Perfekt til montering af glaslister og baggrunde i terrarier. Køb online her!
189,95 kr.

Dragon - Akvarie Silicone 310ml

DR-GZS002

Akvarie Silicone er en sikker måde at lime i dit terrarie, både for dig men også for det dyr du holder i terrariet. 
Akvarie Silicone fungere som en stærk, vandtæt lim. det er produceret med henblik på at tætne akvarier og er derfor ikke giftig for terrariets beboer. 
Siliconen kan både bruges til at lappe sprækker i terrariet, sætte lister i og på kanter til terrariet, samt fungere som lim til dekorationer du vil have fæstnet i dit terrerie. 

Akvarie Silicone findes i en sort og en klar variant, så husk at vælge den ønskede farve.

dragon%20logo%20rund.png

Monis anbefaler
Farve: Klar (189,95 kr.)
På lager i Viborg

Når man benytter Akvarie Silicone som fugemasse til kanter i  terrariet, bør man benytte en fugepistol tilsvarende Silicone tubens størrelse, med den presser man akvarie siliconen ud af tuben og lægger den langs den fuge man vil have tætnet. Når siliconen er tilføjet fugen, er det en god ide at kører tommelfingeren langs massen man lige har lagt og på den måde presse massen godt ned i fugen, dette giver også et mere jævnt finish.

I terrarier med mørke lister kan Sort silicone give det sidste touch, imens klar silicone anvendes til terrarier uden lister eller med hvide eller grå glaslister.

Sort silicone kan også anvendes til at lime f.eks. kokos fibre på en skum eller kork baggrund og kan give et flot rustikt udtryk.

Sort silicone kan også anvendes til sten i ørken terrarier og med fordel kan man drysse lidt fint sand ud over det overskydende silicone for at dække farven og give et mere naturtro look samtidig med at stenene er fæstnet og ikke pludseligt falder ned og potentielt skader det dyr du holder i terrariet. 

Klar Silicone kan også anvendes til baggrunde men er ideel til f.eks. sprækker i dit terrarie for både at forstærke omkring sprækken og for at ligge en hinde hen over evt. skarpe kanter der kan komme af det ødelagte glas.

Ligeledes kan begge farver silicone bruges til at lime baggrunde, fast til bagsiden af terrariet. 

Vær opmærksom på at den sorte silicone bliver pænest ved brug på baggrunde hvis den bliver fordelt ligeligt, hvor den transparente er mere tilgivende og sagtens kan fordeles hist og her i klatter.

dragon%20logo%20rund.png

Specifikationer

ean13
4030574019722

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode