Zoo Med Hydro Balls 1,13kg

Zoo med

ZM-VC-10

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Zoo Med Hydro Balls er den perfekte løsning til dig som vil have levende planter i dit terrarium.

Hydroballs giver et perfekt dræn til planter og er perfekt at lave falsk bund med i regnskovsterrarier.

På denne måde sikrer du at planter og dyr ikke kommet til at gå alt for fugtigt og at dit ellers fine terrarie ender med at blive en sejlende mudderpøl.

1 sæk indeholder 1,13 kg.

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

89,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Zoo Med Hydroballs er den perfekte løsning til terrarier med gekkoer, frøer, trælevende slanger eller andre regnskovslevende krybdyr og insekter.

Hydroballs er den prefekte supstrat til at lave falsk bund i et regnskovsterrarie og dermed sikre at du undgår overvanding af dit ellers flot beplantede terrarie.

Supstratet bruges ved at man lægger det i bunden af sit terrarium og installerer et net ovenpå hvor overskydende vand kan synke igennem.

Oven på nettet lægger man cocos humus som man så kan plante sine levende planter i.

Vanding af terrariet vil herefter ikke kunne ske hvor man kommer til at give for meget og bundlaget kommer til at ligene en mudderpøl.

Dette fordi overskydende vand vil løbe fra cocos humusen og ved i de underliggende hydroballs.

Hydroballs er varmebehandlede og skyllet inden pakningen dette gør kuglerne fri for bakterier og støv, det er derfor det perfekte materiale at lave falsk bund med.

1 pose hydroballs indeholder 1,13 kg hydroballs og er nok til et terrarie der har et bund mål på 60x60 cm og giver en falsk bund på ca 5 cm. 

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her