Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
129,95 kr.
Exo Terra Breeding box
search
search
  • Exo Terra Breeding box
  • Exo Terra Breeding box
  • Exo Terra Breeding box
  • Exo Terra Breeding box
  • Exo Terra Breeding box
129,95 kr.

Exo Terra Breeding box

EX-PT2270

Exo Terra Breeding box er et specielt designet terrarie/faunaboks med den velkendte lem og det velkendte udluftningssystem i låget, dertil har denne faunaboks nu også fået en lem i siden af låget. Det gør denne boks velegnet til avl af krybdyr, padder og andre små reptiler, ligesom den er også genial at fodre i, da man kan fodre gennem den lille lem på siden uden at skulle forstyrrer og stresse ens krybdyr.

Monis anbefaler
Størrelse: Small (129,95 kr.)
Sidste elementer på lager

Faunaboksen der er konstrueret med fokus på funktionalitet og brugervenlighed.

Den er fremstillet af gennemsigtig holdbart plastik, som ikke mindst gør den visuel 360 grader rundt men også sikre lang levetid og nem rengøring. Faunaboksen har en gennemsigtig lem i toppen af låget, der giver mulighed for nem adgang og observation af dyrene. Der er også ventilationsriller på siderne af låget for at sikre en god luftstrøm.

Og til forskel fra andre faunabokse, er denne udstyret med en lille lem i siden af låget som gør det let at fodre dine reptiler uden at skulle udsætte dem for udnødig stress.

En af de unikke funktioner ved Exo Terra Breeding Box er dens stackable design, hvilket betyder, at flere faunabokse nemt kan stables oven på hinanden. Dette gør det muligt at maksimere pladsen og skabe et pladsbesparende avlsmiljø.

Denne faunaboks er selvfølgelig også mulig at bruge til transport boks.

Exo Terra Breeding box leveres i 3 forskellige størrelser (Small/Medium/Large) for at imødekomme behovene hos forskellige arter og størrelser af krybdyr.

Dette terrarie er et ideelt valg for opdrættere, der ønsker et pålideligt og praktisk avlsmiljø til deres krybdyr. Med dets holdbare konstruktion, nem adgang og pladsbesparende design giver faunaboksen også optimale betingelser for avlsaktiviteter.

Er du i tvivl om størrelse, så kontakt os endelig så sidder vores ekspert team klar til at hjælpe dig.

Specifikationer

ean13
015561222709

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode