Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
22,95 kr.
Steppe Fårekyllinge medium 50 pr. æske
search
search
  • Steppe Fårekyllinge medium 50 pr. æske
22,95 kr.

Steppe Fårekylling Medium 40 Pr. Æske

LF301-1

Steppefårekylling

Dansk Navn: Steppe Fårekylling

Latinsk Navn: Gryllus assimilis

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: Medium = 10 mm (6 hamskifte)

Indhold: 50 stk. Pr. æske

Bestillingsvar: Bestilling senest fredag kl. 10 afsendelse tirsdag eller onsdag kommende uge.
Antal: 1 Æske (22,95 kr.)
Bestilling senest Tirsdag klokken 10:00, afsendelse Onsdag

Opbevaring: Fårekyllinger i kasser kan opbevares i den medfølgende emballage. Ved køb af rør anbefaler vi at flytte fårekyllingerne til en lukket beholder med glatte sider (fremstillet af syntetisk materiale eller glas) og trådvæv på toppen.
De anbefalede mål for beholderen er ca.. 30 x 20 cm (L x B) pr rør. Kassen skal være godt ventileret og en bedroller med trådnet i toppen af hele låget er at foretrække.

Temperatur: Fortrinsvis mellem 15 og 20 grader Celsius.

Fodring:Fårekyllingerne leveres med mad nok til at nå frem til dit dig i god form. Du kan holde fårekyllinger i kassen i flere dage, når blot du giver et lille stykke gulerod eller æble for at opretholde væskebalancen hos dyrene. Du kan også med fordel benyttte vandgele eller Dragon Jelly Food i stedet for frisk frugt, så undgår du svampespore.

Optimering af foderinsektet: Fårekyllinger indgår i en varieret kost til insektædende dyr, det er derfor vigtigt at insekterne er af høj kvalitet og har et højt indhold af vitamin og calsium. Dette kan du sikre ved at optimere insekterne med varieret kost samt ved at tilsætte calsium og vitamin pulver til det foder som insekterne får. Fårekyllinger kan fodres med protein rig kost som hakket kød men også grøntsager som gullerøder eller frugt som apelsin og æble er med til at sikre en god og varieret kost der giver en høj kvalitet af insekter til dine reptiler. Du kan også som alternativ bruge Dragon Fårekylling og græshoppe foder til dine insketer samt vandgele for at sikre væskebalancen hos dyrene. Som calsium og vitamin tilskud kan det anbefales at benytte Dargon Vit calsium og multivitamin eller lignende produkter.

Indhold Pr. 100g

Råaske 4,2%

Råfiber 7,4%

Vandindhold 2,8%

Råprotein 65,1%

Råfedt 19,5%

Specifikationer

ean13
4035675003014

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode