Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
1.794,95 kr.
Zoo Med Naturalistic Terrarium 45x45x60 cm - Perfekt til gekkoer, frøer og andre træ levende krybdyr, køb her!
search
search
  • Zoo Med Naturalistic Terrarium 45x45x60 cm - Perfekt til gekkoer, frøer og andre træ levende krybdyr, køb her!
1.794,95 kr.

Zoo Med Naturalistic Terrarium 45x45x60cm

ZM-NT-4E

Glas terrariet fra Zoo Med er specielt på sin egen måde her er hvorfor:

  • 1 helglas frontlåge med snaplukning, ingen delte låger.
  • Rustfrit flue sikkert net i den aftagelige top uden tværstivere, således kan der monteres både terrarie lamper eller zoo med naturalistic terrarium hood
  • Låsbar dør for sikkerhed (lås medfølger ikke)
  • Udtag til 6 ledninger i toppen hvor der er kabelgennemføringer og hvor foderinsekterne ikke kan komme ned i

Terrariet måler 45x45x60 cm.

Kan sendes efter nærmere aftale.

Levering 7-14 dage

Instrukser og praktisk information

Nettet i toppen af terrariet 

Nettet der benyttes i toppen af terrariet, til at holde dyrene samt foderdyrene indedøre, er det lavet af korrosionsbestandigt rustfrit stål.

Nettet giver udover dette også rig mulighed for lys fra UVB pærer og varmepærer slipper igennem og reflekteres tilbage så lyset udnyttes optimalt. 
Nettet kan fjernes ved at trykke de to knapper ned, og løfte op på forsiden af nettet.

Nettet kan sagtens sættes på igen, hvis det bliver taget af, det gøres ved først at indsætte den bagerste del af nettet  og derefter sænke fronten ned, indtil den klikker sig på plads. 

Terrarie døren

Hvis dit valg ender på dette terrarie, skal du vide, at det er så enkelt, som det overhovedet kan blive. Derudover har terrariet også en fuld frontglasdør, så der er mulighed for en optimal synsoplevelse. 
For at åbne døren til terrariet, skal du trykke ned på låsen og trække i plastdørs rammen lige over låsen. For at lukke døren igen, skal du trykke ned på låsen, smække døren i og til sidst slippe låsen igen. 

Lås terrarie døren!

For sikkerhed af dine terrarie dyr og små børn, kan døren til terrariet låses. Dette kan du gøre ved at installere en lille terrarie lås gennem hullerne lige over dørlåsen. Der findes forskellige former for terrarie låse, men de fleste er nemme, og lige til at gå til. 

Strøm udgange

Der er seks udgangssteder i toppen af terrariet, hvor der er mulighed for at føre ledninger både ind og ud af terrariet (tre pr. side). "Klipsene" i nettet, hvor ledningerne skal føres ud/ind skaber en tæt forsegling, som forhindre insekter i at slippe ud.
For at føre ledninger ud af terrariet, skal du lægge ledningen i en af "revnerne" og derefter trække op i ledningen, for at fjerne uønskede lufthuller. 
Hvis du har haft nettet taget af, og derefter putter det på igen, presses "klipsene" mod ledningerne du har installeret, og holder dem på plads. 

Hvordan er ventilationen i terrariet?

De traditionelle terrarier har som regel rigtig dårlig ventilation med kun ét skræmdæksel på toppen. Dette terrarie har en gennemstrømmende ventilation, for at muliggøre at der heletiden er ren luft. Lige under døren er der et stykke plast med en masse små ventilationshuller, der tillader luft udefra at komme ind i terrariet. Derudover er det øverste af terrariet også bestående af et net med masser af lufthuller. 

Plads til vand i selve terrariet

Den nederste del af terrariet er designet til at kunne holde på vand, så du kan fylde terrariet op med vand op til plasten med ventilationshuller, som sidder lige under døren. Du kan lave et naturligt landskab med jord- og vandområder, eller blot fylde bunden med vand og grus. 
Det er også muligt at tilføje en baggrund. 

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode