Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
1.889,95 kr.
Exo Terra Natural Terrarium Medium/Wide - 60x45x45cm
search
search
  • Exo Terra Natural Terrarium Medium/Wide - 60x45x45cm
1.889,95 kr.

Exo Terra Natural Terrarium Medium/Wide - 60x45x45cm

EX-PT2610

Exo Terra Natural Terrarium Medium/Wide.

Det ideelle terrarium til mindre krybdyr- eller padder, designet af europæiske herpetologer.

Med i dette terrarie medfølger der baggrund. Baggrunden ligner et stykke klippe, og er med til at bringe en ekstra dimension ind i terrariet.

Medium/Wide måler 60x45x45cm (H x B x L).

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved Exo Terra Terrarie Medium/Wide er dets brede profil.

Denne designfunktion gør det ideelt til krybdyr, der foretrækker et mere vandret levested frem for højde. Terrariet giver et bredt og åbent område for krybdyrene at bevæge sig frit rundt og udforske deres omgivelser. Exo Terra Terrarie Medium/Wide er konstrueret med kvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og sikkerhed for dine krybdyr.

Fremstillet af solidt glas.

Dette giver en klar og uhindret udsigt til dine krybdyr. Terrariets frontdøre er dobbeltsidede, hvilket muliggør let adgang til terrariet samt bekvem fodring og vedligeholdelse.

Frontdørene er og udstyret med en sikkerheds kliklås, denne gør du sikkert og trygt kan have dine dyr gående heri uden de kan slippe ud, skulle du nu alligevel ønske mere sikkerhed kan der tilkøbes en ekstern lås som med garanti holder ubudne gæster inde som ude.

Terrariet er også udstyret med et effektivt ventilationssystem, der sikrer en passende luftcirkulation og hjælper med at opretholde de optimale temperatur- og fugtighedsniveauer for krybdyrene. Der er også indbygget ledningsgennemføringer, der gør det nemt at installere belysning, varme- og fugtighedsudstyr.

Toppen Terrariet består af net, dette giver god topventilation samt tillader UVB og infrarød at trænge igennem. Skærmen er også aftagelig, hvilket giver nem adgang under dekorering og rengøring.

Exo Terra Terrarie Medium/Wide giver mulighed for skabelsen af et naturligt miljø til dine krybdyr. Det er udstyret med en integreret realistisk baggrund og stimulerer reptilernes naturlige adfærd.

Der er selvfølgelig også mulighed for at tilføje yderligere dekorationer som planter, grene og huler for at skabe et berigende miljø for krybdyrene.

Uanset om du har slanger, øgler eller skildpadder, tilbyder Exo Terra Terrarie Medium/Wide - 60x45x45cm derfor en rummelig og sikker bolig til dine krybdyr.

Med sit funktionelle design og højkvalitetsmaterialer er dette terrarium et ideelt valg for krybdyrsejere, der ønsker at give deres krybdyr et komfortabelt og stimulerende hjem.

Exo Terra Natural Terrariums fordele:

Front vindue ventilation. 

Dobbelt døre.

Vandtæt bund.

Løftet bund, giver mulighed for at lave tykt lag af substrat eller små vandhuller.

Net top.

Kliklås.

Indløb til ledninger/rør.

Baggrund medfølger.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode