Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 16/04 kl. 10:00
29,95 kr.
Hugro Purpursolhat 100g
search
search
  • Hugro Purpursolhat 100g
29,95 kr.

Hugro Purpursolhat 100g

HU11502-1

Hugro Purpursolhat er et glimrende fodertilskud til gnavere, såsom marsvin. Purpursolhat er et 100% naturligt føde, som dyrene vil spise i naturen, hvis de havde mulighed for det.

Purpursolhat er udover den er sund og smagfuld også god til at stimulere immunforsvaret og virke forebyggende på småsnue.

Purpursolhat fra Hugro er tørret på en sådan måde, at purpursolhat beholder langt største delen af sin næring, som var de friske. 

1 pose indeholder 100g purpursolhat.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Skab en grøn og varieret kost til din gnaver

Mange gnavere får det samme komplette foder hver dag, er variation godt for gnavere. Grønt er både sundt og lækkert for de små gnavere. Derfor kan man med fordel blande disse purpursolhat op med det daglige foder.

Grønt som purpursolhat falder hurtig i gnavernes smag, og hvis det ikke gør, har Hugro et kæmpe udvalg af andet grønt. Så der skal nok være noget til enhver gnavers smag.

Purpursolhat kan ikke gives som et komplet foder, men derimod kan det gives som tilskud til det daglige foder også sikrer man en varieret og sund kost til dyrene.

Skildpadder er også glade for grønt, og glade for en varieret kost. De vil helt sikkert også sætte pris på at smage forskelligt naturlig grønt.

På grund af at purpursolhat er tørret, har det utrolig lang holdbarhed. Derfor skal man ikke bekymre sig om det udløbsdatoen. Det er også perfekt til vinterhalvåret hvor friske blomster/grønt ikke gror udenfor længere. Ved hjælp af de tørrede kan man give sine dyr grønt med næring som om det var friskt.

Indhold:

100% tørret purpursolhat

Analyse:

Rå fibre: 30,9%; Rå protein: 7,9%; Uorganisk stof: 7,5%; Rå fedt: 2,5%

Foderanbefaling:

Bruges som en snack ellers blandes med det daglige foder.

Opbevarelse:

Opbevares tørt, køligt og aldrig i direkte sollys.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode