Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
34,95 kr.
Hugro Blomstermix 80g
search
search
  • Hugro Blomstermix 80g
34,95 kr.

Hugro Blomstermix 80g

HU11504-5

Hugro Blomstermix er et mix som indeholder kornblomst, morgenfrue blomst, kamilleblomst, rødkløver blomst, hibiscus blomst, rose og almindelig solsikke. Det er derfor et rigtig farverigt mix, med massere af forskellige smage og nogle sunde komponenter som støtter hinanden i perfekt harmoni.

Denne blandede mix er beregnet som et foder til gnavere såsom marsvin, kaniner, rotter, mus og deguer. Det kan dog også sagtens bruges til krybdyr, såsom skildpadder, skægagaer og grøntspisende øgler og andre.

1 pose indeholder 80g.

ønsker du 150g eller 450g har vi også det.

Monis anbefaler
Levering 7-14 dage

Et mix springfyldt med vitaminer, mineraler og proteiner

I blomster mixen er der iblandet 7 forskellige slags blomster.

Kornblomsten som er heri har som mange andre blomster i mixen en antiinflammatorisk virkning. Den har samtidig en veldokumenteret virkning på hæmning af urinvejssten, som mange gnavere ofte kan døje med.

Morgenfrue blomsten er kendt for at have en god, helende og lindrende effekt på urinvejsinfektioner. Det gør den bl.a. fordi den indeholder morgenfrue triterpener, flavonoider, æterisk olie og karotenoider.

Kamilleblomst indeholder alfa bisabolol og chamazulen, begge disse stoffer er æteriske olier. De æteriske olier i kamilleblomst bekæmper bakterier og svampe.

I rødkløver er der et naturligt stof som kaldes fytoøstrogen. Det bliver dog mest kaldt "urtekønshormonet" og har en beskyttende virkning på knogler.

Hibiscus blomst er kendt for sit høje indhold af C-vitamin samt B1 vitamin. Denne blomst er meget populær blandt langt de fleste dyr.

Rosenblomst blade indeholder massere af jern og C-vitamin. Det bliver tit brugt rent til marsvin, da de ikke kan optage C-vitamin gennem solen eller væske.

Til sidst er der solsikken, solsikken indeholder A, C, D og E vitamin og er en naturlig kilde til planteprotein. Solsikken er på grund af alle sine vitaminer et komplet vitamin supplement.

Hvorfor vælge Blomster mixen?

  • Fyldt med forskellige blomster, som giver en farverig blanding
  • Blomsterne er fyldte med vitaminer, mineraler & proteiner
  • Godt med variation i foderet til dyret
  • Meget sundt & smagfuldt

Ingredienser:

Kornblomst, morgenfrueblomst, kamilleblomst, rødkløver blomst, hibiscus blomst, rose og almindelig solsikke.

Foderanbefaling:

Bruges som en snack eller blandes med det daglige foder.

Opbevarelse:

Opbevares tørt, køligt og aldrig i direkte sollys.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode