Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
99,95 kr.
NEKTON-Sugar glider 100g er Vitamin og kost tilskud til sugar gliders med 18 forskellige aminosyrer, køb det online her!
search
search
  • NEKTON-Sugar glider 100g er Vitamin og kost tilskud til sugar gliders med 18 forskellige aminosyrer, køb det online her!
  • NEKTON-Sugar glider - Vitamin og kost tilskud til sugar gliders med 18 forskellige aminosyrer, køb det online her!
99,95 kr.

Nekton-Sugar Glider

NEK2840120

Sugar Gliders er små flyveegern som efterhånden bliver mere og mere almindelige i danske hjem.

NEKTON-Sugar Glider er et specielt supplements foder, der er rigt på vitaminer og mineraler tilpasset dette dyrs behov.

Det er vigtigt at være opmærksom på og give disse dyr en afbalanceret kost.

Det kan dog vise sig at være svært, da sugar gliders kan være meget selektive.

Dyrene har tit en tendens til at udvikle en smag til deres yndlings foder. Dette kan variere fra dag til dag, hvor alt andet bliver ignoreret.

Derfor har NEKTON udviklet et supplements foder til sugar gliders.

Monis anbefaler
Størrelse: 100g (99,95 kr.)
På lager i Viborg

Hvad er en Sugar Glider og hvad bør du overveje før anskaffelsen?

Sugar Gliders (petaurus breviceps) er et lille trælevende pungdyr som stammer fra Indonesien, New Guinea, New Zealand og Australien.

I naturen lever sugar gliders i skovområder, der overvejende er dækket af eukalyptus og gummitræer.

En voksen sugar glider når en størrelse på ca. 10 cm fra næse til ende af halen og har et hudlap den såkaldte svævemembran (patagium) fra dets forpote til sin ankel, som gør det muligt at svæve fra træ til træ.

Et importeret voksent dyr har generelt en brun farve.

Dette kommer sandsynligvis fra dens kost og farven på det træ, hvori det lever. Dens furede hale bruges ikke kun til at gribe, men til balancering eller som ror under flyvningen.

Der er mange ting at huske på, inden man beslutter sig for en sugar glider som et kæledyr.

Sugar gliders er nataktive dyr og kan være meget selektive.

De kan blive op til 15 år i fangenskab.

Generelt er sugar gliders meget sociale dyr.

Med den rigtige mængde omsorg og opmærksomhed vil de give dig mange timers glæde.

Buret skal være så stort og højt som muligt, fordi sugar gliders gerne vil klatre. Giv dem noget at klatre i, f.eks. friskskårne grene fra ikke-giftige træer og og buske (pil, asp eller æble).

Udskift grene med friske så snart de er tørre. Flere typer papegøje legetøj, såsom stiger, reb og ringe er værdsat af sugar gliders og hjælper dem med at være aktive.

En lille platform til hvile, en redekasse og  en sovepose skal helt sikkert indsættes i buret. Disse bør arrangeres i den øverste del af buret, fordi sugar gliders elsker at sove i højere områder.

Læg noget bundstrøelse og/eller små mængder ikke-giftige blade og græs uden kemiske tilsætningsstoffer på gulvet af buret for at give sugar glideren muligheden for at bygge en rede.

En rumtemperatur på mellem 23 og 29 grader anbefales, det anbefales ikke at tilføre mere fugt til buret da sugar gliders har det bedst i almindeligt tørre stue klimaer.

Vælg en rolig placering for buret, så de søvnige hoveder ikke forstyrres af huslyde og folk, der går forbi i løbet af dagen.

I naturen lever sugar gliders af nektar, pollen, frugt og saft samt blomster knopper, bær og små insekter. Det naturlige foder indeholder en del sukker og derfor har dyret et højt stofskifte, deraf navnet "sugar glider".

Hvis de holdes som kæledyr, skal sugar gliderens diæt bestå af mindst 15-25 procent fra animalsk protein i form af insekter, æg eller kattemad og 75 procent fra planter og frugter. En typisk frisk kost indeholder en blanding af forskellige frugter og grøntsager.

Undgå at give dem citrusfrugter og foder dem ikke for meget med den samme frugt. En lille mængde hårdkogt æggeblomme, vådfoder til katte og et par solsikkefrø sikrer en varieret kost.

Sugar gliders elsker nødder, men fodrer dem kun i moderate mængder, brug dem eksempelvis som belønning ellers kan dyrene blive for fede og dermed lide overlast.

Foder dem sent på eftermiddagen eller tidligt om aftenen, når sugar glideren gerne vil spise. Dette reducerer også invasionen af bananfluer i madskålen.

Fjern alt resterende foder om morgenen. En diæt, der udelukkende består af tørfoder, anbefales ikke. Tørfoder kan kun anbefales hvis man er væk i en weekend men ellers bør du sørge for at der er nogle til at passe dine sugar gliders og som kan give dem frisk frugt og grønt hver dag.

To måltider om dagen er bedre end en, så fordøjelsesprocessen kan opdeles. Giv dyrene et lille måltid om morgenen og det vigtigste måltid i den tidlige aften.

Det er vigtigt at være opmærksom på en afbalanceret kost.

Det kan dog vise sig at være svært, da sugar gliders kan være meget selektive. Dyrene har tendens til at udvikle en smag til deres yndlings mad. Dette kan variere fra dag til dag, hvor alt andet bliver ignoreret.

Alle dine bestræbelser på at forsyne din sugar glider med en afbalanceret kost kan være forgæves, og dit valg af vigtige kosttilskud bliver gætterier.


Derfor har NEKTON udviklet et supplerende foder til sugar gliders.

Giv dem NEKTON Sugar Glider to til tre gange om ugen som et alternativ til den sædvanlige kost.

Ved at give dine dyr NEKTON Sugar Glider sikrer du at dine sugar gliders er forsynet med alle vigtige vitaminer og mineraler.

Alle nødvendige proteiner og kulhydrater leveres også i NEKTON Sugar Glider.

NEKTON Sugar Glider er det perfekte produkt til at holde sunde og glatte sukkerflyvninger.

Prøve det!

Sådan anvender og opbevarer du Nekton-Sugar Glider.

En måleske medfølger til hver flaske NEKTON-Sugar Glider. 10 g NEKTON-Sugar Glider svarer til en måleske.

10 g (= 1 måleske) i 100 ml lunkent vand, omrør for at opløse.

Giv Nekton-Sugar Glider 2 - 3 gange om ugen som supplements foder.

Anbefaling: Desinficér vand og madskåle hver dag med NEKTON-Desi-Plus for at sikre bakteriefrit og rent foder!

Opbevaring: NEKTON-Sugar Glider skal opbevares tørt og ikke i direkte sollys, mellem 15 ° og 25 ° C.

OPBEVAR IKKE NEKTON-SUGAR GLIDER I FRYSEREN ELLER KØLESKABET!!!

Indhold og sammensætning af Nekton-Sugar Glider.

Indeholder 18 forskellige aminosyrer

Sammensætning: Dextrose, fructose, sojaproteinisolat (GMO-fri), pollen, natriumchlorid, saccharose, kaliumdihydrogenphosphat, calciumgluconat, ris, dicalciumphosphat, kaliumchlorid, calciumglycerophosphat, fine bageprodukter, magnesiumcarbonat, kiselsyre, calcium carbonat, tistelolie

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. Kg: 31.280 I.U. vitamin A, 2.000 I.U. vitamin D3, 19 mg vitamin B1, 21 mg vitamin B2, 32 mg vitamin E, 7,185 μg biotin, 16 mg pantothensyre (calcium-D pantothenat), 47 mg nicotinamid, 13,7 mg vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), 158 mg vitamin C (L-ascorbinsyre) 6,3 mg vitamin K3 (menandion natriumbisulfat), 79 mg inositol, 1,850 μg vitamin B12, 1 mg folsyre, 78 mg cholinchlorid, 31 mg jern (jern (II) sulfat), 8 mg kobber kobber (II) sulfat), 7 mg mangan (mangan (II) sulfat) 0,1 mg zink (zinksulfat)

Teknologisk additiv: konserveringsmiddel

Specifikationer

ean13
0733309284108
upc
733309284054

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode