Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
139,95 kr.
Aves Melorm Foder 400g
search
search
  • Aves Melorm Foder 400g
139,95 kr.

Aves Melorm Foder 400g

AA-19843

Optimér dine melorm, zophobas larver eller buffalo orms foder med Aves melormsfoder, der tilfører ekstra kalk til insekterne.

Dette specialfoder indeholder en komplet blanding af essentielle vitaminer, mineraler og sporstoffer som sikre, at dine melorme, zophobas larver og buffalorme får den optimale næringsmæssige værdi for dine dyr.

Med Aves melormsforder kan du styrke dine insekters fodermæssige værdi, da produktet er designet til at imødekomme de ernæringsmæssige behov også for de dyr der spiser dem.

Giv dine melorme, zophobas larver eller buffalo orme et foder, der booster deres foderværdi, og skab optimale forhold for deres vækst.

Med Aves melormsfoder får du et foder der ikke kun styrker de ernæringsmæssige værdier men også gør det nemmere at opdrætte foder selv.

Sidste elementer på lager

Aves Melorm Foder er et førsteklasses fodertilskud der booster kvaliteten.

Aves Melorm Foder er en førsteklasses foder, der hæver standarden for melormefoder.

Dette fodertilskud er skabt med det formål at optimere kvaliteten af den ernæringsmæssige værdi af dine melorme, zophobas larver og buffalorme.

Den nøje sammensatte blanding af ingredienser i Aves Melormefoder garanterer en afbalanceret kost, der ikke kun booster ernæringsniveauet, men også fremmer insekternes kvalitet og fertilitet.

Aves melormfoder er et førsteklasses fodertilskud som er rig på essentielle næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler og sporstoffer, der er afgørende for insekters foderværdi.

Aves melormfoder er designet til at imødekomme de ernæringsmæssige behov hos melorme, der fastes i to dage og har en tom fordøjelseskanal. Ved at tilføje dette fodertilskud til deres kost, sikrer du, at insekterne gutloades og giver den bedste foderværdi for dyrene.

Giv dine melorme, zophobas larver og buffalo orme den optimale næring med Aves melormfoder og giv dine dyr et foder der virkelig giver dem værdi.

Hvad indeholder Aves melormfoder egentlig?

Indholdet i Aves melormfoder er som følger:

Analytiske bestanddele:Råprotein 17%, Råolier og fedtstoffer 9,8%, Råfiber 1,3%, Råaske 22%, Calcium 13%, Fosfor 0,27%, Natrium 0,011%, Magnesium 0,24%, Kalium 0,098%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer/kg: Vitamin A 47200 IE, Vitamin B1 32 mg, Vitamin B2 65 mg, Vitamin B6 32 mg, Vitamin B12 310 µg, Vitamin C 190 mg, Vitamin D3 2970 IE, Vitamin E 320 IE, Biotin 970 µg, Vitamin K3 29 mg, Calcium D-pantotenat 120 mg, Niacinamid 2ra.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode