Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
169,95 kr.
GiganTerra Træhule
search
search
  • GiganTerra Træhule
169,95 kr.

GiganTerra Træhule

GT-G04-00328

GiganTerras Træhule er en naturtro hule, som skal forestille et stykke træ med udhulet midte samt en åben side. Den åbne side er lavet stor, så dyrene nemt kan komme ind og ud af hulen. Skjul/huler giver krybdyr et trygt sted de kan søge hen, når de har brug for ro.

Træhulen forestiller 3 små stammer, som er sat sammen og herved skaber denne unikke og flotte hule. Hulen er lavet af harpiks, men har et naturligt udseende, så den passer perfekt ind i et skovmiljø.

Træhulen måler 26,5 x 15 x 13,5cm, og kan derfor passe ind i stort set alle størrelser terrarier. 

GIGANTERRA-LOGO.png

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Multifunktionel træhule

Udover at fungere som en hule, giver træhulen også 3 platforme hvor dyret kan slappe af ovenpå. Hulen er som sagt sammensat af 3 små stammer, disse 3 stammer er flade på toppen, og kan derved bruges som platforme til dyret eller andre dekorations materiale for at skabe noget ekstra unikt.

GiganTerras træhule giver mindre krybdyr og andre smådyr et perfekt sted at gemme sig, samt et sted de kan klatrer rundt. Hulen er også så stor at mindre dyr, ville kunne udforske den.

Skjul og huler skaber et opholdssted hvor dyrene kan føle sig trygge. Hvis dyrene har et sted de kan slappe af og finde helt ro, ville de også oftest blotte sig i længere perioder, hvilket er lækkert når man gerne vil iagttage og se de smukke dyr.

Træhulen fra GiganTerra er lugtfri, og rigtig nem at rengøre. Herved opretholder man en upåklagelig hygiejne inde i terrariet.

GiganTerras træhule ville være perfekt til et regnskovsterrarie, men kan også sagtens bruges i et ørkenterrarie. Dog har vi også kaktushulen fra GiganTerra, som ville være perfekt til ørkenterrarie.

Fordele ved GiganTerras Træhule:

  • Skaber et skjul/hule
  • Naturtro udseende
  • God plads inde i hulen
  • Skaber 3 platforme ovenpå hulen

GIGANTERRA-LOGO.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode