Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
89,95 kr.
Sweet Reptiles Calcium + D3 for Reptiles 50g
search
search
  • Sweet Reptiles Calcium + D3 for Reptiles 50g
  • Sweet Reptiles Calcium + D3 for Reptiles 50g
  • Sweet Reptiles Calcium + D3 for Reptiles 50g
  • Sweet Reptiles Calcium + D3 for Reptiles 50g
89,95 kr.

Sweet Reptiles Calcium + D3 for Reptiles 50g

SW-CR50

Dette højkvalitets Calcium + D3 præparat fra Sweet Reptiles, er fremstillet i Tyskland.

Dette produkt er omhyggeligt designet til at understøtte knogleopbygning og skeletstyrkelse af dine krybdyr. Med en optimal kombination af calcium og vitamin D3 fremmer den sund vækst og generelle velvære for dine krybdyr.

Giv dine krybdyr det bedste for deres knoglesundhed med Calcium + D3-tilskuddet fra Sweet Reptiles.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Sweet Reptiles Calcium + D3 et livsvigtig tilskudsfoder til krybdyr.

De fleste reptilejere ved, at deres reptiler har brug for et tilskud af calcium og D3 vitamin.

D3 vitamin gør dit krybdyr i stand til at optage calcium, som dyrene bruger til at bygge knogler eller opbygge skallen omkring eventuelle æg.

Kalk er en meget vigtig bestanddel af dit dyrs daglige kost, og for krybdyr som ikke har UVB belysning eller som måske ikke får for meget UVB lys til daglig, er D3 vitaminen en meget vigtig del af deres kost.

Normalt ville dyrene i naturen kunne opnå at få disse vitaminer og mineraler gennem en naturlig kost, men i det at foderinsekter produceret på farme ikke altid har fået en garanteret varieret kost, er det yderst vigtigt at tilføre disse vitaminer og mineraler til deres kost.

Hvordan bruges Sweet Reptiles Calcium + D3?:

Til insektspisere kan man tage og fylde lidt pulver i en plastikbøtte, herefter tage den mængde f.eks fårekyllinger man skal bruge putter dem i bøtten og ryster indtil alle fårekyllingerne er dækket med pulveret inden de serveres for dit krybdyr.

HUSK Reptiler kan få for meget D3 vitamin, og man bør derfor se på det setup man har, inden man vælger at købe calcium med D3 vitamin, for meget D3 vitamin kan føre til forgiftning, og i værste tilfælde døden for dyret.

Sammensætning: Calciumcarbonat fra kalksten; Magnesiumcarbonat

Analytiske komponenter og indhold: Råaske 99,5%; Råfiber 2,0%; Råprotein 0,0%; Råfedt 0,0%; calcium 35,73%; Fosfor 0,00%

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: mangan som glycin mangan chelat, hydrat (3b506) 250 mg; Kobber som glycin kobberchelat, hydrat (3b413) 144 mg; Jern som jern (II) glycin chelat, hydrat (3b108) 500 mg; Jod som calciumiodat, vandfrit (3b202) 20 mg; Zink som glycin zinkchelat, hydrat (3b607) 491 mg; Selen som natriumselenit (3b801) 16 mg; Vitamin D3 (3a671) 50.000 IE

Foderinformation: Dette tilskudsfoder må kun fodres med op til 3 % af den daglige ration på grund af det højere indhold af sporstoffer sammenlignet med fuldfoder

Ikke egnet til menneskeføde.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode