Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
124,95 kr.
Sweet Reptiles FRUIT PUNCH 50g
search
search
  • Sweet Reptiles FRUIT PUNCH 50g
  • Sweet Reptiles FRUIT PUNCH 50g
  • Sweet Reptiles FRUIT PUNCH 50g
124,95 kr.

Sweet Reptiles FRUIT PUNCH 50g

SW-FP50

Sweet Reptiles Fruit Punch, er designet til at opfylde de bassale behov hos kronegekkoer.

Foderet giver dine dyr en rig, afbalanceret og alsidig kost, der dækker kravene til alle essentielle næringsstoffer som kulhydrater, proteiner og mineraler.

I naturen lever kronegekkoen hovedsageligt af forskellige frugter, og insekter, dette foder kombinerer begge dele, hvilket gør det til et ideelt valg for en afbalanceret kost.

De forskellige typer frugt der er i dette foder giver en naturlig smag og sødme, Sweet Reptiles Fruit Punch kan anvendes som et hovedfoder men for dyret skyld er det en rigtig god idé at tilsætte vitaminer og kalk for at være helt sikker på dyrets behov er dækket ind, ligesom det stadig en god ide at give insekter ved siden af for at opretholde dyrets naturlige instinkter.

På lager i Viborg

Dette gekkofoder med insekter og tørret frugt og grøntsagspulver er specielt velegnet til insekter og frugtspisende krybdyr.

Det indeholder insektmel, rent frugtpulver og grøntsagspulver.

Sweet Reptiles produkter er fri for teknologiske tilsætningsstoffer og holdbarhedsadditiver.

Denne foderblanding er rig på proteiner, mineraler og mange vitaminer.

Fodret har også en forførende lækker smag, som dine krybdyr vil elske.

Tjek gerne vores andre smagsvarianter.

Produceret i Tyskland

 

Hvordan fodres der med Sweet Reptile Fruit Punch?

Sådan bruges fodret: Bland 1 del pulver med 3-4 dele vand for at få en grødet konsistens lidt hen af ketchup. Vær opmærksom på, at grøden kan tykne lidt.

Vi anbefaler at fodre 2 til 3 aftener om ugen; madrester skal fjernes efter 24 timer. (Opbevares køligt og tørt)

Sammensætning: Banan, Jordbær, Mango, Ananas, insekter, daddel, kokos, ærteprotein, gulerødder, kokosblomstsukker, blomsterpollen, risprotein, birkesukker, gurkemeje, aroma.

Analytiske komponenter: råprotein 14,9%, råaske 3,1%, råfedt 3,7%, råfiber 3%

 

En krybdyrdiæt er alsidig! Vi vil derfor gerne råde dig til at fodre dit dyr med en varieret kost og bruge mineral-/vitamintilskud for at sikre en afbalanceret næringsstofforsyning.

Mange krybdyr elsker at jage insekter, Insekter er også en stor og vigtig proteinkilde for dine dyr og et vigtigt element for korrekt fodring.

Sweet Reptiles krybdyrfoder er fri for tekniske tilsætningsstoffer som fortykningsmidler, holdbarhedsforbedrende midler og eventuelle andre tilsætningsstoffer. Vi har sørget for at fremstille et naturprodukt med de bedste ingredienser, så pulveret kan klumpe sammen. Disse klumper kan neutraliseres ved at trykke let.

Sweet Reptiles er lavet af naturlige produkter, der kan derfor være variationer i pulverets farve, smag og tekstur afhængigt af batchen.

Ikke egnet til menneskeføde.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode