Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 02/04 kl. 10:00
79,95 kr.
Dragon High Spot - Halogen
search
search
  • Dragon High Spot - Halogen
79,95 kr.

Dragon - High Spot Halogen

DR-HS-30

High Spot pæren fra Dragons funktion, er ikke kun at udsende behageligt lys, men sørger også for at øge temperaturen i terrariet. Lyset som pæren udsender, sørger for, at terrariet bliver perfekt oplyst, så du kan se den mindste detalje inde hos dit krybdyr. 

Dragons High Spot egner sig i terrarier som eksempelvis tropiske og ørken terrarier. 

Pæren har en levetid på op til ca. 2.500 timer og er let at installere. 

Pæren fås i 30W, 50W, 75W og 100W

dragon%20logo%20rund.png

Watt Størrelse: 30w (79,95 kr.)
Sidste elementer på lager

Halogenpærer

Halogenpærer benyttes til mange forskellige ting, både indendørs og udendørs. Du kan benytte pæren på to måder indendøre (sikkert også flere), du kan bruge den i en miniature verden, nemlig inde hos dit krybdyr.

Med en halogen pære har du en to-i-en pære. Dine krybdyr modtager både en dejlig belysning, men får også samtidig godt med varme.

Pæren kan anvendes på lidt forskellige måder, man kan enten bare tilslutte pæren til en fatning, så der er lys og fuld varme på, dog er det svært at styre. Dit krybdyr kan ende med at få for meget varme og i værste tilfælde blive syg og dårlig af det, så det er måske ikke altid den bedste løsning at vælge, dog afhænger det af hvor meget varme dit dyr kan tåle.
Den anden anvendelsesmetode er at tilslutte en dimming termostat til pæren, så du selv kan kontrollere hvordan temperaturen i terrariet skal være, dette sikrer, at du kan ramme præcis den temperatur, som dit dyr er vant til at have i naturlige omgivelser. 

Du kan få pæren i forskellige størrelse watt, watt størrelsen afhænger af terrariets størrelse. 

dragon%20logo%20rund.png

Specifikationer

ean13
4038501012242

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode