Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
99,95 kr.
Aqualight LED Hvid/Blå/Rød
search
search
  • Aqualight LED Hvid/Blå/Rød
99,95 kr.

Aqualight LED Hvid/Blå/Rød

AQ-2234

Aqualight LED er helt perfekt til bioaktive terrarier/akvarier. LED lyset er lavet til at fremme fotosyntese og vækst. Planter udnytter rødt og båt lys til at gro, det betyder også at lyset får et skarpt udtryk, som på en skarp solskinsdag, midt på dagen, og opnår 10.000 Kelvin. Samtidig er skinnen IP68 godkendt, hvilket betyder den er fugtsikker. Aqualight LED lyset kan bruges til dyr/fisk uden særlige UVB krav, eller som supplement til en UVB pære. Der er altså ikke noget UVB fra LED lyset. Til gengæld er der 30 Lumen pr. cm skinne. Aqualight er lavet til at kunne kobles op på manuel lysdæmper, Wi-Fi, manuel tænd og sluk knap, og sol op og nedgangs timer. Alle Aqualights produkter er kompatible og passer til Europæriske el udtag. 

Monis anbefaler
LED: 5w - 26cm 10000 kelvin (99,95 kr.)
Levering indenfor 5-7 dage

Vækstfremmende

Med 30 Lumen pr. cm skabes et ideelt lys miljø for planter. Det er ikke varmen fra solen der fremmer vækst, men lysenergi. Lysenergi kan simuleres med LED, mennesker er ikke så gode til at opfange lys med øjnene som planter er. Mennesker opfanger lys fra bølgelængder på 500 nanometer eller op til 600 nanometer, planter opfanger og bruger i spektrummet 350 nm til 700 nm. Planterne absorbere blåt lys i bølgelængden 430-450 nm og det røde lys 650-670 nm. Det vil altså sige, at med blåt og rødt LED og høj lumen kan man lave kunstig sol for planterne i terrariet som de så vil lave fotosyntese af og vækste. 

Vandtæt

Skinnerne er IP68 godkendte, det betyder at skinnerne sagtens kan klarer høj luftfugtighed. Oprindeligt blev skinnerne udviklet til Akvarier. Men med de høje luftfugtigheder terrarier kan opnå, er Aqualight det optimale valg. De kan tåle at få vand på sig, og de kan tåle at stå i eller oven på et terrarie med konstant fugtighed, uden at hverken dyr eller skinner tager skade. 

På det lange løb

LED skinner har generelt en lang levetid og det er bestemt også tilfældet for AquaLight. Ikke nok med at skinnen i sig selv har en rigtig fornuftig pris, så er det altså også en økonomisk fornuftig beslutning at lave et LED setup. Aqualight Hvid/Blå/Rød koster ca. 1 Watt pr. 5 cm. skinne, hvilket betyder at en 50 cm skinne tager 10 Watt. 

Specifikationer

ean13
2470000001389

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode