Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
64,95 kr.
Aqualight styring
search
search
  • Aqualight styring
64,95 kr.

Aqualight styring

AQ-2211

Aqualight LED løsning kommer med en række af forskellige styringsløsninger. 


En praktisk lille fjernbetjening,
App Styring fra telefonen. 
Timet sol-op-og-nedgang.

Det skal være så nemt som muligt at have en LED løsning fra Aqualight, sådan at fokus er på at holde dyrene/fiskene sunde og glade. 

Alle løsninger kan sættes til Aqualights strømfordeler. På den måde kan flere terrarier/akvarier styres på en og samme tid. 

LED: Fjernbetjening (64,95 kr.)
Levering indenfor 5-7 dage

Trådløsfjernbetjening.

Aqualights trådløse fjernbetjening kan være den helt rigtige påminder. Måske ser du den samme TV udsendelse hver dag eller børster tænder på samme tidspunkt. Uanset hvordan dine rutiner og dagsmønstre ser ud, så kan den praktiske lille fjernbetjening ligge klar til at tænde eller slukke terrariet eller akvariet på det rigtige tidspunkt. Udover at være en rigtig god grund til at få tændt og slukket dyrene/fiskene på det rigtige tidspunkt, er det nemt og praktisk at kunne betjene akvarie/terrarielyset på afstand. Der kan også skrues op og ned for lysstyrken uden at skulle hen til terrariet eller akvariet. 

Der kan skrues op og ned for lysstyrken så den helt rigtig mængde lys kan opnås. Der er også forud indstillede niveauer for hurtig betjening. Der kan tændes og slukkes med et enkelt tryk på den trådløse fjernbetjening. Udover at kunne skrue på lyset giver fjernbetjeningen også mulighed for at vælge en af de mange dynamiske lys-programmer, samt mulighed for hvor hurtigt de forskellige dynamiske programmer skal afspilles. Med andre ord er der altså fuld kontrol, samlet i en lækkert tidsløst designet betjening, lige ved hånden. 

- ikke mere roden rundt med tænd/slukke knapper bag ved terrariet.
- lille og praktisk
- justere lysstyrke nemt
- mulighed for dynamiske lysprogrammer

 

WiFi Betjening

Aguqlight styrtingen er Kompatibel med iPhone, Android, Google Home og Alexa. Uanset hvor i verden du er, kan du styrer lyset hos dine dyr/fisk. Om det så er en weekend tur i Danmark, en uge på Gran Canaria eller en måned i Afrika. Bare husk at få nogen til at fodre dyrene/fiskene. Lyset kan du selv klare.

Vi anbefaler Magic Home Pro appen til Aqualight LED WiFi betjeningen.

Her kan du:

- Tænde og slukke terrarie/akvarielyset.

- Skrue på lysstyrken.

- Gemme nuværende indstilling og skifte mellem mange forskellige.

- Sætte timer på sluk og tænd tidspunkt, samt lave timede sol op - og nedgange.

 

Sunriser LED Computer

Med Sunriser Computeren kan du opleve en solopgang og solnedgang hverdag i terrariet/akvariet. Ved solopgang gøres lyset stille skarpere til lyset når den indstillede styrke. Ved solnedgang dæmpes lyset til det slukker helt. Computeren sikrer at lyset bliver tændt og slukket på samme tidspunkt. Timeren er nem at indstille og om-indstille, hvis behovet skulle ændre sig.

Det betyder altså:

- at du trygt kan tage ud af huset og samtidig være sikker på at lyset bliver tændt og slukket til tiden.
- at du kan opleve solopgange og solnedgange i terrariet/akvariet
- at dyrene/fiskene i terrariet/akvariet får en tilværelse tættere på naturen


Specifikationer

ean13
2470000000337

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode