Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
59,95 kr.
Exo Terra Moss Ball
search
search
  • Exo Terra Moss Ball
59,95 kr.

Exo Terra Moss Ball

EX-PT2478

Exo Terra Moss Ball er en naturlig og funktionel tilføjelse til terrarier, der efterligner naturlige levesteder for krybdyr og amfibier. Denne mosbold er lavet af ægte mos, der er bundet sammen for at skabe en kompakt og dekorativ enhed.

Moss Ballen har flere formål i terrariet. For det første absorberer den overskydende fugtighed og hjælper med at opretholde et passende fugtighedsniveau, især i tropiske eller fugtige miljøer. Dette er vigtigt for mange krybdyrsarter, der kræver en vis luftfugtighed for at trives.

På lager i Viborg

Hvad er Exo Terra Moss Ball?

Exo Terra Moss Ball er en praktisk tilføjelse til terrarier, der giver både funktionelle og dekorative fordele.

Denne moss ball er fremstillet af naturligt mos, der er omhyggeligt bundet sammen for at danne en kompakt enhed, der tjener forskellige formål i terrariet.

En af Moss Ball'ens hovedfunktioner er at regulere fugtighedsniveauet i terrariet. Den absorberer overskydende fugtighed og hjælper med at skabe og opretholde det optimale fugtighedsniveau.

Dette er særligt vigtigt for tropiske og fugtige miljøer, hvor mange krybdyrsarter trives bedst i høj luftfugtighed.

Ud over dens funktionelle egenskaber fungerer Exo Terra Moss Ball som et dekorativt element i terrariet. Den naturlige tekstur og farve af moset tilføjer en æstetisk appel og skaber et mere autentisk udseende, der efterligner krybdyrs naturlige levesteder. Moss Ballen kan placeres direkte på terrariets bund eller flyde på vandoverfladen, hvilket giver terrariet et varieret og naturligt udtryk.

Vedligeholdelse af Moss Ball er enkel.

Den kan fjernes fra terrariet og skylles under rindende vand for at fjerne eventuelle urenheder. Denne nemme rengøring gør den praktisk og bekvem for terrarieejere.

Exo Terra Moss Ball er velegnet til en bred vifte af terrarier, herunder dem med krybdyr, amfibier og akvarier. Uanset om du opretholder en regnskovsterrarium, en ørkenopsætning eller en vandhabitat, kan Exo Terra Moss Ball tilpasses og indarbejdes i forskellige miljøer.

Med dens dualitet som en fugtighedsregulator og dekorativt element er Exo Terra Moss Ball en alsidig og værdifuld komponent i terrarieindretning, der imødekommer både dyrebehov og æstetiske ønsker.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode