Dragon - Sortbrun Korkplade 2 stk.

Dragon Terraristik

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Sammenpresset sortbrun korkplade lavet i naturkork og uden giftige eller skadelige stoffer.

Pladen måler (HxBxD) 100x50x2 cm og har en sortbrun natur kork farve som vist på billedet.

Rabat gives ved køb af mere end 5 plader.

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

  • 100x50x2cm
  • 50x50x2cm

199,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 100x50x2cm
  • 50x50x2cm

Vælg
Antal

Disse korkplader fra Dragon, kan bruges til at give dit terrarie et naturligt look.

Korkpladerne er lavet i naturkork, og er fri for giftige eller skadelige stoffer. Pladerne måler 100x50x2 og er nemme at skære til så de passer til dit terrarie. Korkplader kan bruges i regnskovs terrarier, såvel som ørken terrarier.

Pladerne kan sættes fast ved hjælp af akvarie silicone, eller du kan vælge at sætte dem løst i terrariet, så de er nemme at tage ud når terrariet skal rengøres.

Korkpladerne kan du også bruge som opslagstavler til værelset eller kontoret, og hvis du mangler gulv til en koncert eller festival, så kan du også bruge disse, og hvis børnene tumler lidt for meget, kan du også med fordel bruge korkplader som vægbeklædning i tumlerummet i børnehaven eller børneværelset.

Du kan også bruge disse natur korkplader til at forbedre mikroklimaet i dit terrarie, eller du kan vælge at dække store områder med naturkorkopslagstavler som også vil kunne lave en ændring i selve indeklimaet.

korkpladerne kan også være med til at sænke støjniveauet i det rum, som du vælger at dække nogen af vægene til med korkopslagstavler.

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her