Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/04 kl. 10:00
29,95 kr.
The Pet Factory Egetræsblade 1L
search
search
  • The Pet Factory Egetræsblade 1L
29,95 kr.

The Pet Factory Egetræsblade 1L

TPF-DEKL

The Pet Factory har her lavet en bøtte som indeholder 1 liter egetræsblade. Egetræsbladene er super fine til dekoration af terrarier. Kan være med til at skabe en flot og naturlig skovbund.

Bladene kan selvfølgelig også bruges i akvarier, men da de er pH-sænkende, skal man huske at tage højde for det.

Egetræsbladene kommer fra naturen, og er 100% naturlige. Bladene er svampedræbende og desinficerende, så de hjælper dig med at holde dit terrarie fri for svampebakterier.

logo_head.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Egetræsbladene har faktisk mange gode egenskaber. Bladene er også helt fantastiske til opdrætning af giftfrøer, og bliver brugt af mange.

Egetræsbladene kommer fra Egetræet, og er 100% naturlige blade samlet op fra naturen.

Hvor ville Egetræsblade passe bedst ind?

Egetræsblade vil klart passe bedst ind i et regnskovsmiljø. Du vil bl.a. kunne imitere en naturlig skovbund med mos og blade. 

De kan også bruges i akvarier, hvor det ser rigtig pænt ud. Kun din egen fantasi sætter grænser for hvordan de kan bruges.

En anden fordel ved Egetræsbladene er at nyttedyr såsom springhaler eller bænkebidere vil spise af bladene, samt gemme sig under dem. Dette hjælper nyttedyrene med at overleve, da afføring fra krybdyrene ikke altid er nok.

Bladene kan sættes mange forskellige steder rundt i terrariet. Ønsker man at sætte blade i eller på grene, vil det være optimalt at bruge akvariesilikone. Med akvariesilikone kan du sætte bladene op lige hvor du ønsker det, du sætter dem bare fast med lidt akvariesilikone og evt. bruger noget til at holde bladene op til silikonen er tørret.

Mangler du mere inspiration til hvad du kan bruge, som dekoration til dit terrarie?

Vi har massere af naturprodukter, som vil være fede at kombinere både med disse blade, men også med hinanden. Vi har b.la. tørrede træsvampekakaoskallerbuddha nøddeskalparanød skalsapucaia skal og meget meget mere. Alle de produkter jeg nævnte her er 100% naturlige, og giver en virkelig fed dekorativ værdi.

Se hele vores udvalg af terrarie dekorationer lige her!

logo_head.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode