Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
324,95 kr.
Exo Terra compact lampe top Nano til 1 pære (20x15x9 cm) i smuk indpakning, køb online på hos Monis og få hurtigt leveret!
search
search
  • Exo Terra compact lampe top Nano til 1 pære (20x15x9 cm) i smuk indpakning, køb online på hos Monis og få hurtigt leveret!
  • Exo Terra compact lampe top Nano til 1 pære (20x15x9 cm) passer til Exo Terra Nano terrarier og kan indholde 1 pærer på 26W, køb
324,95 kr.

Exo Terra Compact Lampe Top Nano til 1 pære (20x15x9cm)

EX-PT2224

Lampetop fra exo terra med indbygget reflektor for bedre gengivelse af uvb stråler fra uvb pæren.

Exo Terra Nano lampe top passer til exo terras mindre terrarier og måler 20x15x9 cm (LxBxH).

Lampen er udstyret med afbryder så du nemt kan afbryde strømmen til pæren uden brug af andet materiel.

Exo Terras compact nano lampe top er udviklet til UVB pærer og kan derfor kun anvendes til pærer op til 26W i denne lampe.

Det er dermed ikke muligt at anvende varmepærer i denne lampe og her anbefales en anden løsning.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Perfekt compact lampetop til exo terra nano terrarier.

Ud over sin fortrindelige evne til at gengive uvb stråler ned i terrariet så er lampetoppen fra exo terra også udstyret med en rille i toppen således at hugrometre og termometre kan monteres på lampetoppen så de ikke skal hænge alle andre steder.

Selv om compact nano lampetop er udviklet til kun at køre med pærer på op til 26W vil der sagtens kunne monteres en mindre varmepære på 25W i lampetoppen uden problemer.

Exo terra compact nano lampe top er udviklet så den passer til exo terra nano terrarie ekstra tall der måler 20x20x30 cm men lampen kan også bruges til andre terrarier.

Lampens udførsel gør at den er ikke ødelægger udluftningen i terrariet og der sikres derfor en perfekt cirkulation i terrariet.

Exo Terra compact lampe top er perfekt til brug ved biller, knælere, tusindben og mindre gekko arter der ikke kræver en masse varme men nyder godt af den uvb de får fra uvb pæren.

Er du i tvivl om exo terra compact nano lampe top er det rigtige valg?

Som nybegynder eller erfaren inden for denne hobby kan man tit og ofte komme i tvivl om det er det rette valg man er ved at tage.

Mange steder oplever man at der rådgives ud fra butikken behov og ikke dyrene behov.

Det har vi her hos Monis gjort op med for længe siden.

Vi er et hold af eksperter der sidder klar på telefonen men vi ved naturligvis ikke alt.

Derfor har vi allieret os med en række eksperter ude i det danske land.

Er du derfor i tvivl om at exo terra compact nano lampe top er den rette løsning for dig så giv os et ring eller skriv os en mail eller besked via facebook.

Vores mål er at dine dyr skal have det godt, det er vi berømte for i hele Danmark og vores viden bliver brugt både af undervisningsinstitutioner, zoos, private og dyreparker netop fordi vi sætter dyrene behov øverst i disse sager. 

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode