Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
899,95 kr.
Zoo Med Terra Effects Nano LED Med lyd
search
search
  • Zoo Med Terra Effects Nano LED Med lyd
  • Zoo Med Terra Effects Nano LED Med lyd
  • Zoo Med Terra Effects Nano LED Med lyd
899,95 kr.

Zoo Med Terra Effects Nano LED Med lyd

ZM-TE-10E

Zoo Med Terra Effect Nano Led m/lyd er en lampe til terrarier. Den har mange fede funktioner og kører på kun 8W.

I lampen har du mulighed for at spille forskellige lydeffekter, fælles for dem alle er dog at det er noget naturligt / noget fra naturen. Så ikke bare tilfældig lyd.

Lampen indeholder 41 LEDs og 335 lumens. Zoo Med Terra Effect Nano Led har 5 justerbare farver og én af dem er UVA.

ZM-Logo_Liz.png

Sidste elementer på lager

Zoo Med Terra Effect Nano Led er lavet så smart, at den har naturlig dagslys og, så om aftenen vil den skifte hen mod solnedgang/solopgang om morgenen.

På denne lækre lampe fra Zoo Med er der meget der kan justeres og ændres på alt efter dine egne dyrs behov. Du kan bl.a. også ændre på dag/nat spektrummet, og sætte det som dine dyr bedst trives.

Høj output LEDs hjælper med at gro levende planter

På grund af de mange LED og deres stærke output, vil dette hjælpe dig med at gro levende planter. Så ønsker du levende planter, eller har allerede levende planter og har problemer med at få dem til at gro ordentligt, så er denne lampe perfekt til dig.

Hvad kan Zoo Med Terra Effect Nano Led m/lyd som andre ikke kan?

Lampen har som sagt en del justerbare ting, og du kan også juster lampen med en 24 timers timer. Så du selv kan vælge hvornår lampen skal være tændt, slukket, spille naturlige lyde eller andet. 

Zoo Med Terra Effect Nano Led har selvfølgelig også en fjernbetjening med. Dette gør det nemt for dig at juster på noget i løbet af dagen, da du bare tage fjernbetjeningen og ændrer hvad du ønsker. Super nemt og smart. Fjernbetjeningen er selvfølgelig trådløs.

De naturlige lyde som blev nævnt lidt tidligere, er selvfølgelig også en smart del af denne lampe. Den har 8 unikke lydfiler, som allesammen har noget med natur at gøre.

Manual til opsætning og installation af lampe medfølger i pakken.

ZM-Logo_Liz.png

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode