Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
299,95 kr.
Exo Terra Light Dome Small 14cm
search
search
  • Exo Terra Light Dome Small 14cm
  • Exo Terra Light Dome Small 14cm
  • Exo Terra Light Dome Small 14cm
299,95 kr.

Exo Terra Light Dome Small 14cm

EX-PT2055

Denne lille kompakte størrelse passer perfekt oven over Exo Terras terrarier. 

Lampen er med keramisk fatning og en aluminiumspoleret inderside der øger lys-, UVB- og UVA effekten med op til 100% for optimal udnyttelse.

Er kompatibel med alle pærer der er lavet til reptiler (max 75W) og Lysstofrør (26W), samt med Exo Terra Light Bracken for optimal effekt.

Exo terra Light Dome 14cm.

Tænd/sluk knap.

180cm strømkabel.

Keramisk fatning.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Exo Terra Light dome er en fantastisk lampe til terrarier og reptilhabitater. Denne lampe er designet specifikt til at levere optimal belysning til krybdyr og andre krybdyrsarter.

Med en diameter på kun 14 cm passer Light dome perfekt ind i de fleste terrarier. Den er nem at installere og giver mulighed for fleksibel placering, så du kan justere lysets retning og fokusere det, hvor det er mest nødvendigt.

Exo Terra Light dome er kompatibel med forskellige typer pærer, herunder varmepærer, dagslys- og natlys-pærer. Dette giver dig mulighed for at skabe den ideelle belysning og varme for dine krybdyr, så det efterligner deres naturlige habitat bedst muligt.

Optimal Udnyttelse.

Lampens reflektor er konstrueret til at maksimere lys- og varmeeffektiviteten og sikrer dermed en jævn fordeling af lys i terrariet. Reflektoren i lampen gør at den er op til 100% mere effektiv til at reflektere lys-, UVB- og UVA for at opnå optimal udnyttelse. Dette skaber ikke kun et behageligt miljø for krybdyrene, men hjælper også med at fremme deres naturlige adfærd og trivsel.

Exo Terra Light dome er desuden sikker at bruge og er udstyret med et beskyttelsesgitter, der forhindrer reptilerne i at komme i kontakt med pæren og potentielt brænde sig. Dette giver både dig og dine krybdyr ro i sindet.

Uanset om du har slanger, øgler eller skildpadder, vil Exo Terra Light dome på 14 cm være et perfekt valg til at skabe den rette belysning og varme i deres terrarium. Med dens holdbare konstruktion og pålidelige ydeevne kan du være sikker på, at dine krybdyr får den nødvendige belysning for at trives og være sunde.

Er kompatibel med alle pærer der er lavet til reptiler (max 75W) og Lysstofrør (26W).

Er kompatibel med Exo Terra Light Bracken for optimal effekt.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode