Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
799,95 kr.
Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light
search
search
 • Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light
 • Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light
 • Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light
 • Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light
 • Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light
 • Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light
 • Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light
799,95 kr.

Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light

EX-PT2413

Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light


Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light er en lampe som er idéel til opstillinger hvor man har planter i. Den er også idéel til paludarier samt bioaktive terrarier.

Den høje lysintensitet denne lampe udgiver, sikrer et omsluttende lys der giver planter de bedste forudsætninger for vækst.

samt muligheden for at lave programmer som giver et naturligt og diverst lysmiljø til terrariets beboere.

Sidste elementer på lager

TerraSky Planted Terrarium Light er perfekt til dig som ønsker levende planter

TerraSky er lavet med en bred lysspredning, faktisk hele 120 grader. Dette sikrer at lyset når jævnt ud og derved dækker hele terrariet. Her undgåes mørke pletter rundt omkring i terrariet.

Det anbefales lampen vaskes 1 gang om ugen, for at LED's kan lyse/brænde bedst muligt igennem. Dette gøres nemt og hurtigt med en klud. Hvis kalk pletter opstår på lampen, kan en smule citron saft smøres ud på på det ønskede område, og derefter tørres saften af. 

TerraSkys High output LED's, sidder i et vandtæt "hus", som gør dem klassificeret til brug i fugtige omgivelser. det gør lampen ideel til blandt andet hele rum med terrarier, hvor luftfugtigheden godt kan være høj. Samtidig øges sikkerheden for terrariets beboere. 

Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light passer til terrarier der måler mellem 38-60 cm bred. Der er udvidelige monteringsbeslag med til lampen, så du nemt kan justerer alt efter størrelse på terrariet.

Bedre chancer for yngel


Det blå lys giver en naturlig færdsel i Terrariet.  Parringer forekommer oftere og mere effektivt, med nattebelysning.

Det skyldes dog ikke romantisk månelys, men den naturlige nattetrafik for foderinsekterne og ligeledes nataktive dyr på jagt. Et mæt og tilfreds dyr er som regel også et ynglende dyr hvis muligheden opstår. Så med lysopsætning der efterligner naturen gives også længere tidsrum hvor parringer kan forekomme.

Insekter bliver ofte styret af månen, et af de bedste kendte eksempler på månepåvirkning er i møllets verden og natsværmerne.  Dette har betydning for dyr der jager. I særdeleshed hos dyr der jager udelukkende eller delvist med øjnene. Da disse dyr får en fordel ved at kunne bruge lys, og de refleksioner der dannes på deres byttedyr, i "månelyset" vil virke uimodståelige for nattejægeren. 

Indeholder 36 LED'er (24 bright white, 12 RGB), som kan styres med fjernbetjening

Lampen indeholder 24 bright white 6500K LED'er og 12 trefarvede RGB LED'er. Alle disse LED'er kan tilpasses så et personligt lysspektrum kan fremvises. LED'erne er samtidig i stand til at replikere forskellige naturlige miljøer. Dette gøres med fjernbetjeningen som følger med. Med fjernbetjeningen bliver alt fjernstyret på lampen, og kan indstilles og nemt programmeres så et naturligt terrarie kan opnåes. 

TerraSky kommer med 11 indstillinger, som kan vælges imellem (skydække, soloopgang, solnedgang, måne, storm og lyn) samt 6 forskellige farveindstillinger.

Det er også muligt at gemme indstillingerne på en af de 4 hukommelsesknapper. Her oplagres personlige indstillinger og præferencer. 

I et hvert terrarie er lys nøglen til succes. Ordentlig lys giver dyr der trives samt planter som vækster og som kan danne fotosyntese. Hvis det lykkedes dig at holde levende planter i terrariet, vil det også gøre det utroligt flot. Det vil virkelig bringe naturens farver ind i dyrets hjem.

På grund af TerraSkys høje lysudbytte, hjælper det med dyrenes velvære, samt lader dem opleve og opfatte farverne i deres omgivelser mere naturligt.

Lampen er super nem at montere, du ligger den bare ovenpå dit terrarie.

Fordele ved Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light

 • Til bioaktive og plantede terrarier
 • Stimulerer vækst af levende planter og mos
 • Fuldt justerbart lysspektrum
 • RGB+6500K hvide LED'er med højt output
 • 11 indstillinger til vejr
 • Indeholder fjernbetjening
 • Kan bruges i fugtige omgivelser (IP54)

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode