Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
329,95 kr.
Exo Terra Light Dome Large 18cm
search
search
  • Exo Terra Light Dome Large 18cm
  • Exo Terra Light Dome Large 18cm
  • Exo Terra Light Dome Large 18cm
329,95 kr.

Exo Terra Light Dome Large 18cm

EX-PT2057

Exo Terra Light Dome Large er en fremragende belysningsenhed designet til at levere optimale lysforhold for krybdyr, padder og andre dyr, der lever i terrarier. Med sit alsidige og praktiske design tilbyder lampen en pålidelig og effektiv belysningsløsning for krybdyrsentusiaster og hobbyister.

Exo Terra Light Dome giver dig muligheden for at placere varme og lys på dit terrarium, hvor det er nødvendigt.

Lampen er lavet robust med en metalreflektor, varmebestandig keramisk sokkel og en drejbar klemme.

Exo Terra Light Dome er udstyret med afbryder på ledningen således der kan tændes og slukkes ved eksempelvis pæreskifte.

Ledningen er 180cm lang og selve kuppelen er Ø18 cm fås i sort. 

Sidste elementer på lager

En af de fremtrædende funktioner ved Exo Terra Light Dome Large er dens rummelige størrelse. Den større lampestørrelse gør det muligt at bruge forskellige typer pærer, herunder glødepærer, kompakte fluorescerende pærer og endda keramiske varmepærer.

Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at tilpasse belysnings- og temperaturkravene til din specifikke terrarieopsætning og sikrer komforten, trivslen og sundheden for dine krybdyr.

Optimal udnyttelse.

Light Dome Large er udstyret med en reflekterende aluminiumsreflektor, reflektoren i lampen gør at den er på til 100% mere effektiv til at reflektere lys-, UVB- og UVA for optimal udnyttelse.

Denne reflekterende overflade dirigerer lyset og varmen nedad og oplyser effektivt hele terrariet og skaber derfor et naturlig og afbalanceret miljø for dine krybdyr.

Ved at simulere naturligt sollys fremmer Exo Terra Light Dome Large også sund adfærd, forbedrer farvning og faciliterer en korrekt varmeregulering hos dine krybdyr.

Nem og let at installere og anvende.

Installation og betjening af Exo Terra Light Dome Large er utrolig enkel. Lampen leveres med en integreret drejeklemme, der gør det nemt at fastgøre den til terrariets kant.

Denne justerbare klemme sikrer en sikker pasform og giver dig frihed til at positionere lampen i den ønskede vinkel, så lyset rettes præcist der, hvor du har brug for det. Light Dome Large er også kompatibel med Exo Terra's Light Bracket og tilbyder en alternativ monteringsmulighed for ekstra fleksibilitet.

Desuden prioriterer Exo Terra Light Dome Large sikkerhed. Den inkluderer en varmebestandig porcelænsfatning, der kan modstå de høje temperaturer, der udsendes af visse pærer. Denne holdbare fatning sikrer en sikker forbindelse og lang levetid for lampen.

Når det kommer til vedligeholdelse af dit terrarie og dets beboere, viser Exo Terra Light Dome Large sig at være meget praktisk. Lampens kompakte design muliggør en nem adgang og vedligeholdelse inden i terrariet, hvilket gør det problemfrit at udskifte pærer eller justere belysningsindstillinger efter behov.

Exo Terra Light Dome Large et fremragende valg for enhver, der søger en pålidelig og alsidig belysningsløsning til deres terrarie. Med sin rummelige størrelse, reflekterende aluminiumsreflektor, nem installation og fokus på sikkerhed er dette et helt fornuftigt valg.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode