Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
124,95 kr.
Lucky Reptile USB Mini LED Lampe
search
search
  • Lucky Reptile USB Mini LED Lampe
  • Lucky Reptile USB Mini LED Lampe
124,95 kr.

Lucky Reptile USB Mini LED Lampe

LR-UML-3

Fiks lille USB LED-lampe som passer perfekt sammen med f.eks. et insektterrarie i plast.

fastgøres med den intrigerede clips og kan derefter justeres i den retning man ønsker. 

Tilsluttes helt nemt ved at sætte ledningen i f.eks enmobiltelefontransformer USB-A, 5V / min. 1A.

Denne LED-lampe er ideel til brug i små terrarier (f.eks. Lucky Reptile Life Tarrium) og små akvarier.

Den kan nemt fastgøres med en clips og justeres efter behov ved hjælp af svanehalsen.

Med et dagslyslignende spektrum på 6700 Kelvin, en bred strålevinkel på 120° og et forbrug på kun 3,5 watt, giver den god service i mange nanoterrarier og akvarier.

En strømforsyningsenhed er bevidst blevet udeladt for at beskytte miljøet og spare ressourcer. Som regel har hver husstand flere ubrugte strømforsyningsenheder (f.eks. mobiltelefontransformer USB-A, 5V / min. 1A) på lager og kan bruges til dette formål.

Vil du oplyse dit lille akvarium eller terrarium på en bekvem og effektiv måde? Søg ikke længere! Lucky Reptile USB Mini Lamp LED 3,5W er præcis, hvad du har brug for for at skabe et optimalt miljø.

Denne kompakte lampe kommer med en praktisk clips og klemme, som gør den let at fastgøre, hvor du vil. Uanset om det er på kanten af ​​dit terrarium eller på siden af ​​dit akvarium, er installationen nem som en leg.

Hvad får du?

Praktisk klips og klemme for nem fastgørelse

Fleksibel hals for præcis lysretning

USB-forbindelse for alsidige strømmuligheder

Kraftig 3,5W LED-belysning uden overophedning

Ideel til små akvarier og terrarier

Det, der gør Lucky Reptile USB Mini Lamp LED 3,5W virkelig slående, er dens fleksible hals. Du kan bøje lampen i enhver position, du ønsker, så du kan rette lyset præcis derhen, hvor dine krybdyr og padder har mest brug for det. Dette sikrer optimal belysning og skaber et naturligt opholdsmiljø.

Og lad os ikke glemme, at denne lampe er udstyret med en praktisk USB-forbindelse. Det betyder, at du kan tilslutte den til en USB-adapter, powerbank eller endda direkte til din computer, hvilket øger brugervenligheden og giver dig friheden til at bruge den hvor som helst.

Med sin 3,5 watt LED-belysning er Lucky Reptile USB-minilampen kraftig nok til at give tilstrækkeligt lys til dit lille akvarium eller terrarium, uden at det bliver for varmt. Dine krybdyr vil føle sig godt tilpas og glade under dette bløde, naturlige lys.

Kort sagt, hvis du leder efter den ideelle belysningsløsning til dit lille akvarium eller terrarium, skal du ikke lede længere end Lucky Reptile USB Mini Lamp LED 3,5W. Bestil din i dag og giv dine kæledyr den lindring, de fortjener!

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode