Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
129,95 kr.
Exo Terra Frog Pond Large
search
search
  • Exo Terra Frog Pond Large
129,95 kr.

Exo Terra Frog Pond

EX-PT3174

Exo Terra Frog Pond fås i både small og large. Frog Pond er egentlig en lille fordybning, som kan fyldes med vand sådan at små frøer kan optage vandet.

Dette kan de gøre sikkert og nemt på grund af det smarte design fra Exo Terra. Der er trappetrin op til frødammen, som gør det nemt for frøerne at komme derop, der er også trin ned igen. For ekstra sikkerhed er frødammen er ikke særlig dyb, på denne måde mindskes risikoen for druknedød, til et minimum. 

Exo Terras innovative design gør det nemt for dine frøer at yngle, og nemt for frøholderen at indsamle haletudser samt at rengøre dammen. 

Monis anbefaler
Størrelse: Large (129,95 kr.)
Sidste elementer på lager

Dine frøer vil elske denne frødam

Padder drikker ikke vand, men genopbygger i stedet deres fugt- og ionniveauer gennem deres hud via osmose.

Istedet for at drikke vand, absorberer de vandet, det gør de igennem deres hud, som optager fugten i deres omgivelser. De kan også sidde i et lavvandet hul og opsuge fugten. Frøer formerer sig i lavvandede bassiner eller også bærer de deres haletudser hen til disse vandområder når de er født. Derfor er en frødam yderst vigtig hvis du holder padder.

Det kan være en god ide at have moss i terrariet til at holde på fugten som supplement til et vandhul. der findes mange forskellige mosser her på siden har vi specielt frømoss der med fordel kan anvendes til både pryd og dets evne til at holde på fugten. men vi har også mere multifunktionelt moss, det er meget en smagssag hvilken moss man supplere op med.

Frødammens Design, gør at bunden af dammen kan trykkes ned i bundlaget, på den måde for man et naturligt udtryk, der sikrer at der ikke bliver plasket vand under dammen. Herved mindskes risiko for uønsket svamp. Der er ingen frøer der bliver fanget under kanten på skålen, og der dannes ingen uønskede søer.

De trin som er lavet på frødammen, er ikke kun for at gøre det nemt for dyrene at komme til og fra, det er også lavet som en sikkerhed, så dyrene kan stå på trinet og optage vand uden at skulle drukne, fordi de er meget små. 

Frødammen ligner små sten, som ligger tæt op af hinanden og derved danner en frødam. Så nu er det slut med plast skåle i alle regnbuens farver i terrariet.

Exo Terra Frog Pond er idéel til frøer som, giftfrøer, træ-frøer og klokkefrøer men er også god til små slanger i hamskifte, samt sky reptiler som krokodilleskink, der godt kan lide fugten, men har tendens til at spille døde. Sikkerheden er nemlig i top fra Exo Terras Frog serie. Frog Pond kan også bruges som udelukkende dekoration, til større dyr og passer i Exo Terras, samt Zoo Med og Dragons hule og skål artikler.

Exo Terra Frødam er super nem at rengøre. Den er lavet af fødevaregodkendt harpiks, som sikrer at der ingen skadelige bakterier er i skålen. Her undgår du også at skålen udskiller diverse skadelige stoffer som dine frøer i andre tilfælde ville optage gennem huden og optage ind i deres kroppe og organer. 


- Large modellen måler: 17 x 13,5 x 6 cm. og indeholder: 110 ml. vand.

- Small Modellen måler: 15 x 12,5 x 5,5 cm. og indeholder: 75 ml. vand. 

Fordele ved Exo Terra Frog Pond

  • Naturligt udseende, som gør den passer godt ind i et terrariemiljø
  • Placeret lidt nede i underlaget, som sikrer nem adgang til frødammen
  • Den lave dybde samt trappetrin sikrer at dine frøer ikke kan drukne i dammen
  • Super nem at rengøre
  • Lavet med fødevaregodkendt harpiks, som sikrer at der ikke dannes bakterier i skålen

Specifikationer

ean13
0015561231749

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode