Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
99,95 kr.
Dragon  digital Hygro-Meter - med ekstern føler og 1 meter ledning, perfekt til terrariet som guide til bedre klima . Køb her!
search
search
  • Dragon  digital Hygro-Meter - med ekstern føler og 1 meter ledning, perfekt til terrariet som guide til bedre klima . Køb her!
99,95 kr.

Dragon - Hygro-Meter Digital

DR-HM-61

Dragon Hygro-meter med føler og sugekop.

Dette Hygro-meter fra Dragon med føler og digital visning, er til dig som skal vide hvordan fugtigheden/vanddampen er specifikke steder i terrariet, i en hule eller andet.

Med dette Hygro-meter kommer du til at kan måle fugtigheden lige hvor du ønsker. Dette hygro-meter kan måle mellem 20-99% fugtighed og ledningen har en længde på 1m. Så rigeligt med ledning til at placere føleren hvor end du ønsker at måle fugtigheden.

dragon%20logo%20rund.png

Sidste elementer på lager

Dragon har 2 Hygro-meter, den ene er denne med en føler og digital visning, den anden er en rund skive som du sætter i terrariet, også måler den fugtigheden. 

Dragon Hygro-meter har som sagt 2 modeller, og hvilken en skal du så vælge?

Du skal vælge alt efter dit og dyrenes behov i din indhegning. Har du dyr som kræver der er fugtigt over alt i terrariet, vil vi anbefale du tager den med føler, så du kan måle forskellige steder om fugtigheden er som den skal være. 

Har du derimod dyr, som bare skal have en nogenlunde ens fugt over hele terrariet, vil vi sige den sorte runde med skive fra Dragon, kan gøre det for dig.

Hvis fugtigheden er for høj i din indhegning, skal du prøve at få noget mere luft ind. Luft er vigtigt hvis fugtigheden er alt for høj.

Det er meget vigtigt at du har den rette mængde fugt alt efter dyrenes behov. Dette hjælper dyrene med at holde sig sunde og raske.

Er du ikke sikker på om du har den rette fugtighed, så køb dette smarte Hygro-meter og find ud hvordan fugtigheden ligger i dit terrarie.

Dragons produkter er af høj kvalitet og er produceret i Tyskland.

Er du stadig i tvivl om hvilket hygro-meter du skal vælge?

Kontakt os.

dragon%20logo%20rund.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode