Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 16/04 kl. 10:00
49,95 kr.
Zoo Med Natural Bush Madagascar Bamboo
search
search
  • Zoo Med Natural Bush Madagascar Bamboo
49,95 kr.

Zoo Med Natural Bush Madagascar Bamboo

ZM-BU-19

Natural Bush er en serie af plastik planter fra Zoo Med som er udstyret med sugekop for nemt ophæng og sugekoppen kan nemt afmonteres hvis du ønsker at ligge din plante ned isted for at have den hængende.

Madagascar Bamboo er en utroligt naturtro kopi af en original Madagascar Bambus, og ligner meget de asiatiske bambus arter. 

Passer rigtig fint ind i dit regnskovs terrarie både som hængende element der giver fornemmelsen af øvre skjul, men også hvis du ønsker at lave et busk område.

Madagascar Bamboo findes i 3 længder.

Small: 36 cm.

Medium: 46 cm.

Large: 56 cm.

Husk og vælge længde.

ZM-Logo_Liz.png

Størrelse: Small (49,95 kr.)
Levering 7-14 dage

Egenskaber

Kommer der for meget snavs og skidt på planten kan du med fordel vaske planten, det er så nemt som det bliver, for planten kan sagtens gå i opvaskeren. vi anbefaler dog at du skyller planten efter en tur i opvaskeren, og hvis du holder amfibier eller lignende så skyl en ekstra gang og så igen. 

plantens stamme består af et bøjeligt stykke wire, og du kan derfor tilpasse planten så den passer perfekt til det tænkte formål. 

Naturtro

bladene på denne plastik plante er lavet matte og med en meget detaljeret tekstur, det vil sige at refleksionen fra bladet genskaber fibrene så tæt på den originale naturlige plante.

samtidig er bladene rimelig tyndt støbt, hvilket gør bladet mindre opakke, og hjælper til den naturlige lysrefleksion.

bladene er grønne, dog er enkelte tilfældige blade gradueret, fra grønlig gul på spidsen til den mørke grønne og medvirker til effekten af at bladene har været udsat for stærk sol, og derfor er tørret lidt ud på de mest udsatte steder, samtidig giver det et fantastisk farvespil. 

bladene er påsat i sektioner som stikker ud fra stammen af planten, fra forskellige punkter der giver et naturligt asymmetrisk indtryk.

da bladene er smalle og luftige, fungere de super godt med en lys baggrund som f.eks. vores lyse korkplader og kan æstetisk brydes op med runde former som f.eks. guldranke, lilje eller ficus. 

Originalt

Normalt står Madagascar bambus i store skove opad bjergsider og i dale. Bambus er normalt et næringsfattigt kostgrundlag, men nogle arter som Bambus lemuren og panda bjørnen har den næringsfattige græsart som primær fødekilde. Det smarte ved at spise bambus er at der er så ufatteligt meget af det samlet på samme sted, samt at bambus skaber i dets mængde de perfekte skjul. 

Madagascar daggekkoen bruger også bambusskovene som et ideelt habitat og på grund af højden og tætheden af bambus gør det habitatet perfekt at bevæge sig i for de dygtige lodretkravlende Gekkoer. 

Da madagascar bambus på dets blade udseende mæssigt ligner de asiatiske arter kan du også sagtens genskabe et asiatisk skov udtryk i dit terrarie, 

du kan for at genskabe så natur realistisk indtryk af bladrankerne lime sugekoppen, der er fast monteret på stilken af planten, fast til et stykke bambus rør, med en klat akvarie silikone


ZM-Logo_Liz.png

Specifikationer

ean13
0097612180190
upc
097612180190

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode