Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
2.999,95 kr.
Lucky Reptile Iso Terrarium Basic 120x60x80 cm
search
search
  • Lucky Reptile Iso Terrarium Basic 120x60x80 cm
2.999,95 kr.

Lucky Reptile Iso Terrarium Basic 120x60x80 cm

LR-ITB-1268

Energibesparende plast terrarium der holder på varmen og sikre optimale forhold.

Elegant hvidt hård PVC plast terrarium der leveres adskilt og monteres meget nemt ved at følge den medfølgende vejledning, lågerne er lavet af hærdet glas. 

Det kan bruges til mange typer af krybdyr og padder såsom vand- eller landskildpadder, leopardgekko, slanger, øgler osv.

Lucky Reptile Iso Terrarium Basic er et fantastisk terrarium til at holde krybdyr.

Et PVC-terrarium er en type terrarium, der er konstrueret ved hjælp af polyvinylchlorid (PVC), som er en holdbar plastiktype. Dette materiale er kendt for dets modstandsdygtighed over for fugtighed og korrosion, hvilket gør det ideelt til at skabe et miljø, der efterligner de optimale betingelser for visse arter af krybdyr eller andre små dyr.

Det er lavet af plastik og byder på mange nyttige funktioner, der gør det nemmere for dig at holde dine reptiler.

Grundet det stilrene design kan det også udgøre et attraktivt møbel til dit hjem.

En fordel ved terrariet er lavet i hård PVC er, at den er bedre end andre terrarier i forhold til isolering, hvilket både sparer energi og giver de bedste klimaforhold. Fronten af terrariet er lavet af hærdet glas, der giver mulighed for observation af dyrene.

PVC-terrariet kan tilpasses med forskellige indretningsgenstande som grene, klipper, planter og substrater for at skabe et naturligt miljø.

God udluftning.

De integrerede ventilationsåbninger i terrariet er placeret for at sikre en passende luftcirkulation. PVC-materialet er fugtafvisende, men terrariet skal designes med mulighed for at bevare en passende fugtighedsniveau.

Der kan med fordel installeres en vandreservoir eller system til regulering af fugtighed.

Termometre og hygrometre kan placeres inde i terrariet for at overvåge og opretholde de rette temperatur- og fugtighedsniveauer.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode