Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
499,95 kr.
Arcadia Pro T5 kit ShadeDweller 7% UV-B
search
search
  • Arcadia Pro T5 kit ShadeDweller 7% UV-B
  • Arcadia Pro T5 kit ShadeDweller 7% UV-B
  • Arcadia Pro T5 kit ShadeDweller 7% UV-B
  • Arcadia Pro T5 kit ShadeDweller 7% UV-B
499,95 kr.

Arcadia Pro T5 kit ShadeDweller 7% UV-B

AR-RARTP8SX

Arcadia Pro T5 Kit ShadeDweller 7% UV-B er specielt designet til at afdække behovene hos skumringsaktive arter såsom leopard gekkoer.

ShadeDweller ProT5 er udstyret med en yderst funktionel, men aftagelig buet reflektor, der sikrer et UV-rigt solområde direkte under røret.

ShadeDweller ProT5 Kit er et slankt, attraktivt, meget alsidigt og dedikeret UV-B belysningssæt med behovene for moderne krybdyrhold i centrum.

Monis anbefaler
Levering 7-14 dage

Korrekte mængder af UV-energi

ShadeDweller 7% UV-B er designet i forhold til behovene hos skumringsaktive arter såsom leopard gekkoer, hvor afstanden til at sole sig skal være på 20-30 cm.

Til dem der holder skumringsaktive arter i mindre eller mere lavvandede indhegninger, hvor det ikke er muligt at opnå den optimale afstand til basking på 20-30 cm, og for dem der holder skumringsaktive trælevende arter, med dekorationer til toppen af terrariet, her er ShadeDweller Arboreal det helt optimal valg.

Som krybdyrsejer skal man være sikker på at man giver sit krybdyr den mængde UV de har behov for. Dette skal gøres på en sikker og effektiv måde, hvor der ikke sker over eller under eksponering.

ShadeDweller 7% UV-B kan nemt monteres i et trævivarium med det medfølgende monteringssæt. Det kan også ligges ovenpå nettet i et glas terrarie, f.eks. til klatrende arter hvor basking afstanden er lang nok.

ShadeDweller er ideel til leopard gekkoer, crested gekkoer, små daggekkoer, padder samt mange flere.

God mulighed for selvregulering

ShadeDweller ProT5 giver som nævnt tidligere, massere af lys lige under sættet, og du kan derfor som bruger nemt skabe et målrettet område med lys, og et med skygge hvorefter dit krybdyr selv kan vælge hvornår den ville have sol eller skygge.

ShadeDweller ProT5 er hurtigt startende og flimmerfri.

ShadeDweller specifikationer:

Længde: 315mm

Watt: 8W

Lamp: T5 16mm

Volt: 220-240V 50Hz

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode