Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
284,95 kr.
LP Varmemåtte 14 x 28cm 7w
search
search
  • LP Varmemåtte 14 x 28cm 7w
284,95 kr.

LP Varmemåtte 129,2 x 28cm 60w

LP-10182

Denne LP varmemåtte er beregnet til terrarie dyr, som har et behov for varme nedefra. 

LP Varmemåtten har en styrke på 60W, og den måler 129,2 x 27,4 cm.

Varmemåtten skal monteres i bunden, på undersiden af terrariets yderside, den bør ikke monteres inde i terrariet hvor dyret lever. 

Du skal være opmærksom på, at varmemåtter og varmepuder IKKE må benyttes til skildpadder, da dette kan skade dyret mere end det vil gavne.

GRUNDEN TIL NETOP AT VÆLGE LP VARMEMÅTTER!

Det er primært koldblodet dyr som har brug for LP varmemåtter, dette er eksmpelvis reptiler og amfibier. Disse dyr kan ikke selv danne kropsvarme og har derfor brug for en hjælpende hånd til det. I naturen overlever de, ved at sætte sig på eksempelvis sten, som er blevet opvarmet af solen. 

Varmemåtter fås i rigtig mange forskellige størrelser, former og kvaliteter, rigtig mange folk har allerede prøvet at købe varmemåtter, som kun holder i omkring 6-12 måneder, hvilket bliver dyr i længden hvis man skal købe en ny hver 6-12 måned.  

Grunden til dette tilfælde er, at rigtig mange varmemåtter er produceret med blot 3 kobbertråde, eller mindre i måtten, og der er så en metalplade til at fordele varmen med. Dette resulterer i at der er en rigtig dårlig fordeling af varmen, så der skal derfor ikke ret meget til, for at kobbertråden knækker og varmemåtten derfor bliver ubrugelig. 

Derimod har LP varmemåtter sikret sig, ved at have en masse kobbertråde. Måtten er ovenikøbet også lavet i ekstra tykt materiale.

Du skal altid huske på, at have en varm og en kold ende i et terrarie, så det er splittet op i to sektioner, hvis du har sørget for dette, kan dit dyr nemlig selv regulere dets kroptemperatur. Derfor må en varmemåtte ikke fylde mere end maks 50% af bundarealet.

Det kan være en rigtig god ide, at benytte en termostat sammen med LP varmemåtten, da dette sikre at der ikke bliver for varmt i terrariet. Man sparer også strøm ved at lade disse to ting samarbejde. 

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode