Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
54,95 kr.
Exo Terra Daytime varmepære
search
search
  • Exo Terra Daytime varmepære
  • Exo Terra Daytime varmepære uden indpakning, perfekt i mindre watt til compac toppe. Se udvalgte her!
  • Exo Terra Daytime varmepære på 15W, passer perfekt i exo terras lampetoppe. Køb online her!
54,95 kr.

Exo Terra Daytime varmepære

EX-PT2100

Exo Terra Daytime Heat Lamp er en dagslys lampe til terrarier. Det er en varmelampe med forskellige funktioner. En bredspektret dagslys lampe med neodym form.

Den øger bl.a. lufttemperaturen og stimulerer yngleadfærd igennem UVA-strålerne. Dette spektre er perfekt til dig som ønsker at have fotosyntese med levende planter. UVA lyset hjælper planterne med dette og bidrager samtidig til krybdyrs fysiske velvære.

Husk at denne pære ikke kan erstatte en UVA og UVB pære da denne pære ikke indeholder UVB.

Exo Terra Daytime Varmepære fås i 15W, 25W og 40W. Husk og vælg størrelse.

exo logo .jpg

Watt Størrelse: 15w (54,95 kr.)
Levering 7-14 dage

Du kan med fordel kombinere Exo Terra Daytime Heat Lamp med en Night Heat Lamp eller en Infrarød Basking Spot lampe for en 24-timers cyklus.

Her på billedet kan se Relative Spectral Power (%) på y aksen, og Wavelength (nm) på x aksen. Har kan du se kvaliteten af lyset hvis du forstår at læse i Spectral Power og Wavelength.

Som det ses ud af skalaen så indeholder exo terra daytime varmepæren UVA lys men dette må ikke forveksles med det livsvigtige UVB lys der fåets fra pærer eller rør.

Denne pære kan derfor kun give dine dyr den nødvendige varme men ikke den nødvendige UVB som du skal have fra andre pæretyper af.

Varme er livs vigtigt

Varmepæren fra Exo Terra stimulerer dyrets parringsadfærd samt stimulerer det til at spise. Pæren kræver intet andet end én E27 fatning

At have varme i ens terrarie er rigtig vigtigt. Mange krybdyr kræver opvarming af terrarie for at have optimale forhold. Har man forkert temperatur kan dette ende fatalt hvor dyret dør grundet at den ikke kan vekselvarme. Det er vigtigt at sætte sig ind i sit dyrs behov, også efterligne disse. 

Temperaturen er forskellige fra dyr til dyr og derfor kan der ikke gives en konkret temperatur for denne pære da det afhænger af afstand, luft temperatur og jordtype.

Vi kan dog altid vejlede dig inden køb og derfr er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail, telefon eller via facebook.  

Ønsker du 100% kontrol over temperaturen i terrariet anbefales det at bruge termostat styre temperaturen, dermed sikrer du en ensartet varme og ikke de store udsving..

Fordele ved Exo Terra Daytime Heat Lamp

  • Bredspektret dagslyslampe
  • Stimulerer naturligt sollys
  • Skaber varmegradienter til termoregulering
  • Øger den omgivende lufttemperatur
  • Stimulerer parringsadfærd via UVA stråler
  • Kan kombineres med Night Heat Lamp eller Infrarød Basking Spot lampe for 24-timers cyklus

Er du i tvivl om valg af lampe/pære til dit terrarie, kan du altid ringe os op, også hjælper vi dig med at finde det mest optimale til dit terrarie setup.

exo logo .jpg

Specifikationer

ean13
0015561221009
upc
001556122100

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode