Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
57,00 kr.
Dragon Thermo-meter
search
search
  • Dragon Thermo-meter
57,00 kr.

Dragon Thermo-meter

DR-TM-10

Dragon Thermo-meter er et termometer til at måle temperaturen i din indhegning. Termometeret fra Dragon har høj nøjagtighed grundet de mange huler i siderne af termometeret.

Dragon Thermo-meter måler Ø 55 mm. Thermo-meter fra Dragon er et rundt analog termometer. Det kan måle mellem 0°  til 50° C.

Et Thermo-meter er smart når du har brug for at vide den nøjagtige temperatur i din indhegning. Hvis du kender den nøjagtige temperatur, kan du justere alt efter dyrenes behov.

dragon%20logo%20rund.png

Opsætning af Dragon Thermo-meter

Det er super nemt at sætte op. Du pakker det bare ud og bruger det dobbelt klistrende tape, som er på bagsiden af skiven til at sætte det op lige hvor du ønsker i dit terrarie. Vi anbefaler du sætter det i midten og centralt. 

Hvad skal jeg bruge et Thermo-meter til?

Et thermo-meter er smart fordi mange krybdyr kræver en hvis varme for at have det bedst. F.eks. vil skægagamer gerne have en solbadeplads, hvor man ønsker der er varmere end andre steder i terrariet. Her er det smart at kan måle temperaturen.

Det er vigtigt for mange dyr at have en temperatur-gradient, hvor temperaturen stiger og falder alt efter dag/nat. Her kan Thermo-meter hjælpe dig med at holde styr på temperaturen, og holde styr på at dine varmepærer faktisk varmer det de skal.

Thermo-Hygrometer til dig som mangler 2 i 1

Skal du også have fugtigheden målt, anbefaler vi du køber Dragons Thermo-Hygrometer, som er 2 i 1. Det er både et termometer, men også et hygrometer, så du kan både måle temperatur og fugtighed.

dragon%20logo%20rund.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode