Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
54,95 kr.
Gigan Terra Basking spot 40w
search
search
  • Gigan Terra Basking spot 40w
54,95 kr.

Gigan Terra Basking spot 40w

GT-G04-00087

Gigan Terra Basking Spot 40W er en kraftfuld varmelampe designet specielt til terrarier og akvarier, der huser krybdyr eller andre varmekrævende dyr.

Med sin imponerende effekt på 40 watt er denne basking spot ideel til at skabe varmebølger og skabe et behageligt miljø for dine kæledyr.

Denne varmelampe er velegnet til både dag- og natbrug og efterligner naturligt sollys, hvilket stimulerer dyrenes naturlige adfærd og termoregulering.

Den fokuserede varmestråle fra Gigan Terra Basking Spot er perfekt til skabelse af varmepladser i terrariet, hvilket gør det muligt for krybdyrene at vælge mellem forskellige temperaturzoner.

Hvad er Gigan Terra Basking Spot 40W?

Gigan Terra Basking Spot 40W er en førsteklasses varmelampe designet specielt til at opfylde behovene i terrarier og akvarier, der huser krybdyr eller andre varmekrævende dyr.

Denne basking spot er en nøglekomponent for at skabe et optimalt mikroklima og efterligne naturlige forhold, der er afgørende for dine kæledyrs trivsel.

Med en imponerende effekt på 40 watt leverer Gigan Terra Basking Spot en kraftfuld varmestråle, der fokuserer på at skabe varmepladser i terrariet.

Denne fokuserede opvarmning giver krybdyrene mulighed for at vælge mellem forskellige temperaturzoner og understøtter deres naturlige adfærd og termoregulering.

Lampens lys spektrum er nøje udvalgt for at efterligne solens naturlige lys, hvilket ikke kun skaber et behageligt miljø, men også stimulerer dyrenes biologiske rytme.

Hvad kan Gigan Terra Basking Spot 40W?

Holdbarhed og pålidelighed er nøgleord for Gigan Terra Basking Spot. Lampen er designet til langvarig brug, hvilket gør den ideel for krybdyrsentusiaster, der ønsker en pålidelig varmekilde.

Installationen er enkel, da lampen er kompatibel med standard sokkelfatninger.

Gigan Terra Basking Spot 40W er særligt velegnet til krybdyr, der kræver et ekstra varmepunkt i deres terrarier, såsom ørkendyr eller krybdyr, der kræver præcis temperaturregulering.

Denne varmelampe understøtter ikke kun de fysiologiske behov hos krybdyrene, men bidrager også til skabelsen af et naturligt og stimulerende miljø.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode