Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
49,95 kr.
Zoo Med Natural Bush Cashuarina
search
search
  • Zoo Med Natural Bush Cashuarina
49,95 kr.

Zoo Med Natural Bush Cashuarina

ZM-BU-18

Natural Bush er en serie af plastik planter fra Zoo Med som er udstyret med sugekop for nemt ophæng og sugekoppen kan nemt afmonteres hvis du ønsker at ligge din plante ned isted for at have den hængende.

Cashuarina ligner de den naturlige Floridianske casuarina, men kan sagtens gå som det Australske eksemplar også. Den giver en utrolig tæt fornemmelse.

Planten tåler opvaskemaskine uden at miste farve.

 findes i 3 længder.

Small: 36 cm.

Medium: 46 cm.

Large: 56 cm.

Husk og vælge længde.

ZM-Logo_Liz.png

Monis anbefaler
Størrelse: Small (49,95 kr.)
Levering 7-14 dage

Det er så nemt at bruge Cashuarina fra Zoo Med

Kommer der for meget snavs og skidt på planten kan du med fordel vaske planten, det er så nemt som det bliver, for planten kan sagtens gå i opvaskeren. vi anbefaler dog at du skyller planten efter en tur i opvaskeren, og hvis du holder amfibier eller lignende så skyl en ekstra gang og så igen. 

plantens stamme består af et bøjeligt stykke wire, og du kan derfor tilpasse planten så den passer perfekt til det tænkte formål. 

Samtidig med at du kan forme din cashuarina plante, kan du lige så nemt hænge den hvor du vil i dit terrarie. Der følge en sugekop med planten som er nem at montere og derefter flytte igen efter ønske.

Cashuarina fra Zoo Med ligner et ægte jerntræ fra Florida.

Nålene på denne fine plante, er lavet så de modsat den originale plante, som også kaldes Jerntræ ikke kan spidde dit kæledyrs hud. farvevalget på planten, er en mere mættet grøn end hvad man normalt ser fra naturens side hvertfald hvis man kigger på de australske jerntræ arter, som er støvet grålig/grøn. Ikke desto mindre giver det Cashuarina fra zoo med en masse liv. Hvis man kigger på de floridianske arter er Zoo Meds Cashuarina meget tættere på den originale plante. 
I naturen står Casuarina eller Jerntræ, i tætte skove og ofte ved strand eller ved bjergsøer. Da det er ekstremt besværligt at bevæge sig igennem disse tætte fyrskove for store rovdyr, gør det skovene til det perfekte gemme sted for de mindre reptiler og  insekter. Ikke nok med at det er besværligt at bevæge sig igennem for store rovdyr, så er det et perfekt netværk af grene og stammer at bevæge sig uset igennem for reptiler og insekter, selv nogle amfibier. Da mange af insekterne lever af det næringsrige jerntræ er der også rigeligt med mad til de kødædende Reptiler. 
Hvis du tænker at sætte dine Cashuarina højt i terrariet vil jeg anbefale dig at bruge lyst bundlag og bund dekorationer. Da Nålene giver en fantastisk tæthed og selv de mest sky hobby dyr, vil finde det beroligenede, ikke at skulle tænke på fjenden fra oven. Vores island moss har den perfekte farve og kan komplimenteres af den vindheks lignende "ghost" busk, som også giver tryghed med dens tæthed. Med lidt snilde kan du placere Cashuarina plastik planten så den laver en hule i til dit kæledyr i terrariet. Som Bundlag i terrariet kan det lidt grove Forest floor bedding bruges som også giver en lysere fremstilling end kokoshumus, samt at give en lækker tekstur. 

Hvis du vil gennemfører det lyse og helt op til mellem grund, kan du med fordel bruge vores Dragon huler, der alle sammen føres i sandfarve. Og det samme gælder for de super flotte Dragon vandskåle. 

Tænker du at sætte dine Cashuarina i melemgrunden på et stykke lodret Natur kork bark, med vores Gift og lugtfri Akvarie Silikone. Så kan du med fordel bruge en lys bagrund, der er vores lyse, robuste korkplader ideele. Eller hvis du føler dig i det kreatvie jørne og vil have noget helt unikt kan du lege med vores formbare sand fra Zoo Med, men læs lige vejledningen som du kan finde her på siden inden du giver dig i kast med det formbare sand.

ZM-Logo_Liz.png

Specifikationer

ean13
0097612180183
upc
097612180183

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode