Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
349,95 kr.
Amphibians of Costa Rica af Twan Leenders
search
search
  • Amphibians of Costa Rica af Twan Leenders
349,95 kr.

Amphibians of Costa Rica af Twan Leenders

CM-KRE0620

Padder fra Costa Rica af Twan Leenders. på 531 sider omhandler stort set alle padder fra Costa Rica, og er en bog skrevet ud fra 25 års studier.

Bogen er tiltænkt som en feltguide, og er perfekt som inspiration eller som bogen er tiltænkt, som feltbog om padderne i Costa Rica. Felt bogen er et opslags værk som der hurtigt kan artsbestemmes ud fra.

Bogen er på Engelsk og kommer i blødt omslag. 

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Feltguide til Costa Ricas padder

Twan Leenders som er forfatter af bogen er med mange års erfaringer, og har lavet langt de fleste af observationerne i denne bog alene. Han har dog fået hjælp, men er også en mand med utrolig interesse indenfor naturen. Twan Leenders tager billeder af stort set alt han finder i naturen af spændende ting, mange af billederne i bogen er også taget af Twan selv. Denne bog er opstået grundet Twan Leenders egen passion for padder og har samlet alt han ved om padderne i Costa Rica i amphibians of Costa Rica. 

Bogen starter ud med en kort introduktion til dette store emne. læseren får også en introduktion af Twan Leenders. 

bogen starter med Caecilians. Når der bliver snakket om de forskellige dyr er der billeder med, som viser det der bliver snakket om. Dette gør det meget nemmere og hurtigere for dig at identificere den padde du står overfor.

Læeren får en gennemgang i bogen af 207 forskellige arter af padder, som man ved er på Costa Rica. Ud af alle de 207 forskellige arter er 147 af dem frøer / tudser.

Bogen er perfekt til den rejsende, som skal til Costa Rica og ønsker en feltguide som kan hjælpe med at identificere de forskellige padder arter.

Et par anmeldelser

Amphibians of Costa Rica har fået mange rosende ord, bl.a. ”Smukt illustreret, med masser af god information samt definerede marks til hver enkelt art, denne bog bliver bestemt go-to-guiden til padder i Costa Rica” – Clay Bolt, naturhistorisk fotograf og co-founder af Meet Your Neighbours

Og denne her

”Amphibians of Costa Rica er fyldt med information og er visuelt tiltalende. Brugen af billeder, fotografier samt kort til hver enkelt art, gør denne bog unik”

Bogen er fyldt med billeder, som viser de smukke dyr frem, samt viser ting som du kan genkende dem på. Derved er det nemt og hurtigt at finde bogen frem når man er i felten og undersøge hvilken art man står overfor, skulle man ikke vide det.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode