Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
79,95 kr.
The General Care And Maintenance of Prehensile-Tailed Skinks af Philippe de Vosjoli
search
search
  • The General Care And Maintenance of Prehensile-Tailed Skinks af Philippe de Vosjoli
79,95 kr.

The General Care And Maintenance of Prehensile-Tailed Skinks

CM-ZIM1009

Prehensile-Tailed Skinks er skrevet af Philippe de Vosjoli. Philippe er en mand med mange års erfaring indenfor krybdyrenes verdenen. Han har skrevet 100 vis af artikler og bøger om krybdyr og reptiler.

Han har samtidig grundlagt the American Federation of Herpetoculturists som er en non-profit organisation som udgiver magasinet ”The Vivarium” hvis mål er at formidle viden ud om krybdyr, reptiler og meget mere.

Bogen er på Engelsk og har 56 sider.

Sidste elementer på lager

Snohaleskink som kæle-/hobbydyr

I denne bog, har Philippe skrevet om Snohaleskink (Corucia zebrata). Snohaleskink bliver mellem 61-81 cm lange, når de er voksne, halen udgør det meste af længde.

Bogen er en informativ bog, der kommer ind på alle de vigtige områder man skal have viden om, når man holder en Snohaleskink.

"The General Care And Maintenance" bogen er den perfekte guide til hvordan man holder en Snohaleskink, så mens man er på "jagt" efter den perfekte Snohaleskink kan man med fordel læse denne bog. Eller holder man allerede en Snokhaleskink kan man med denne bog få mere viden om sit dyr.

Philippe går i dybden med alle vigtige emner. Herunder er en kort gennemgang af de forskellige kapitler/emner man støder ind i når man læser bogen:

Valg af Snohaleskink: Er du på stadiet hvor du ikke har taget beslutningen om hvilken Snohaleskink det skal være, hjælper dette kapitel dig med at vælge den helt rette for dig. Her får du viden om f.eks. hvilke tegn du skal gå efter, for at finde en sund & rask Snohaleskink. 

Bolig: Philippe går meget op i at dyrene har det godt, og trives. Derfor guider han dig også hen imod en indhegning/terrarie hvor der er plads til dyret, samt gode muligheder for en fed indretning.

Håndtering: Er man helt ny, er dette kapitel også rigtig vigtigt. Dyr skal håndteres på en bestemt måde, både for din egen sikkerhed samt for dyrets sikkerhed. Snohaleskink har et stærkt greb og nogle skarpe klør, det er derfor bedst for dig selv at du ved fra starten hvordan dyret skal håndteres.

Mad/vand: Dette kapitel kommer ind på god mad med næring til Snohaleskink, samt mad man skal holde sig langt væk fra.

Fældning: Snohaleskink fælder når de er ved at vokse. De kan også fælde når de er syge, det er derfor vigtigt at vide hvornår der er forskel. Alt dette får du meget mere af vide omkring i dette kapitel.

Sygdomme og Lidelser: Du vil selvfølgelig gerne undgå de mest almindelige sygdomme og lidelser hos Snohaleskink, og derfor er dette kapitel vigtigt at få læst igennem. 

Kan Snohaleskink gå flere sammen?: Ja det kan de godt, hvis de er kommet samme sted fra, og ikke har boet deres nye sted endnu. Går der dog 1-3 uger før man sætter dem sammen, vil de angribe hinanden. Meget mere information omkring dette i kapilet.

Avl: Mange der holder krybdyr er helt vildt fascineret af deres ”eget” krybdyr. Derfor ønsker mange også at avle på den art af krybdyr man nu holder. Her i bogen får du tips og tricks så du får det nemmere når du skal avle.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode