Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
349,95 kr.
Lizards of Sri Lanka af Ruchira S. & Nilusha S.
search
search
  • Lizards of Sri Lanka af Ruchira S. & Nilusha S.
349,95 kr.

Lizards of Sri Lanka af Ruchira S. & Nilusha S.

CM-KRE4782

Lizards of Sri Lanka er skrevet af Ruchira Somaweera og Nilusha Somaweera. Forfatteren har lavet bogen som en feltguide, så man nemt og hurtigt kan identificere det firben man står overfor, uden at skulle læse flere siders tekst. Her i bogen har de brugt billeder med de karakteristiske træk.

Forfatterne til bogen er mand og kone, og har mange års erfaring indenfor krybdyrs verden. De læser begge to på universitet. De har begge to studeret Zoology på Univserity of Peradeniya.

Bogen er på Engelsk og har 303 sider.

Sidste elementer på lager

Sri Lankas firben

Lizards of Sri Lanka er en enestående feltguide, der giver en moderne tjekliste over arter, billeder, som er til gavn for ikke-tekniske brugere af guiden. Giver samtidig artsegenskaber, der inkluderer flere billeder af hver art.

Der vises også forskellige stadier, køn og farvemorfer hos de enkelte arter. Man finder også en kort liste over arter der fejlagtigt er registreret værende fra Sri Lanka.

I bogen findes også 630 farvebilleder, udbredelseskort til alle arter, ordliste, referencer og videnskabelig navneindeks. 

Lizards of Sri Lanka er perfekt til dem der ønsker mere viden omkring de arter af firben der bor på Sri Lanka. Den er også perfekt til dem der skal til Sri Lanka og ønsker at opleve øens natur, ved hjælp af bogen kan man nemt identificere de firben man nu måtte støde på.

Formålet med bogen

Forfatterne siger at formålet med denne bog er at bringe en simpel guide, som er nem at bruge, så man kan identificere de forskellige arter. Det var nemlig sådan en bog ligesom denne, de selv ønskede da de startede.

De ønsker samtidig at bringe up-to-date tjekliste og information omkring distributionen af de kendte firben i landet

De ønsker også at skabe flere reptil entusiaster, som nyder det vilde naturliv ligesom de gør.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode