DRAGO-LUX Sunlight Dessert 70W HID SÆT

DRAGO-LUX Sunlight Dessert 70W HID SÆT

Dragon Terraristik

DR-SET-LXD70

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

DRAGO-LUX SUNLIGT ”FORREST” SÆT med mindre belysning (10.000 Kelvin, 10.0) til terrariedyr som lever i skovbevoksning (Tropiske regnskove subtropiske skove, tempererede zoner osv.)

Alt er i en pakke

UV-B og Varme i en og samme pærer

Sættet indeholder følgende:

1x Drago-Lux Multiwatt Ballast

1x 70W Drago-Lux Sunlight Dessert 70W HID Pære med 40 graders spredningsvinkel

Optimal afstand til 70W pærer: 45-60 cm

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

999,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Her får du et sæt hvor der både er varme og UVB svarende til en 10.0 UVB pære i en og samme løsning.

Sættet her er til dig der holder større ørkenlevende skildpadder så som sporskildpadder og leopardskildpadder, men sættet egner sig også godt til dyr som steppevaraner eller tornhale agamer og skægagamer.

Ud over dette er sættet også til dig som endnu ikke har et HID sæt, og som skal have dit første sæt.

Her får du nemlig alt det du skal bruge og skal ikke spekulere mere over hvad der skal bruges for at sættet sættet sammen.

HID er en forkortelse for High-intensity discharge og betyder grundlæggende højt output af lys ved brug af meget lidt strøm.

En 70W HID pære vil sagtens kunne varme en åben kasse op med skildpadder til 38-40 grader uden problemer så der er her tale om noget der er kraftigt.

Også på udledningen af UVB og UVA lys er pæren i en klasse for sig, en normal UVB pære har ingen sikkerhedsafstand, det har en HID pære, dette fordi pæren her udleder ca. 4 gange så meget uvb lys som solen gør i ørkenområder.

Normalt vil dette være et problem men fordi dyrene ikke er under lampen konstant, men kun i det tidsrum hvor de søger varmen vil de ikke få for meget uvb lys.

Ud over den høje udsendelse af UVB og UVA lys samt det lave strømforbrug har en HID pære bare en super lang levetid og holder UVB og UVA lys i 12-18 måneder.

Modsat dyre combi pærer der koster mange penge vil en ny HID pære ikke koste nær det samme og derved vil det være en meget billigere løsning på sigt.

Er du i tvivl om dette er den rette løsning til dit dyr så kontakt os gerne og lad os vejlede dig.

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her