Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
199,95 kr.
Exo Terra Sub Stratum 4kg
search
search
  • Exo Terra Sub Stratum 4kg
199,95 kr.

Exo Terra Sub Stratum 4kg

EX-PT3184

Exo Terra Sub Stratum er indsamlet fra foden af Aso-vulkanen i Japan, hvor der er utrolig mineralrigt.

Den naturlige jord er dannet af andesitisk og rhyolitisk tephra.

Det er meget næringsrigt og ideel til en frodig plantevækst i bioaktive terrarier.

1 pose med Exo Terra Sub Stratum indeholder 4 kg.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Perfekt substrat til bioaktivt terrarium

Sub stratum har en porøs overflade, der giver en fremragende mulighed for dræning og luftning, hvilket understøtter en kraftig vækst hos rødder.

Substratets sprøde struktur med en lav tæthed fremmer en masse gavnlige nitrificerende bakterier, hvilket skaber et selvbærende økosystem.

Jordens aktive gavnlige bakterier vil nedbryde biologisk affald og holde terrariet rent og sundt.

Hvad kan Exo Terra Sub Stratum?

  • Naturligt bioaktivt jord
  • Med levende gavnlige bakterier
  • Holder terrariet rent og sundt
  • Fjerner lugt og ammoniak
  • God mulighed for dræning
  • Ideel til bioaktive plantede terrarier

3 måder at bruge Exo Terra Sub Stratum på

Eneste underlag

Når Sub Stratum bruges som det eneste substrat, burde der tilføjes 2,5 - 5 cm til terrariet. De gavnlige bakterier vil komme til livs, når substratet kommer i kontakt med vand eller naturligt affald. Det organiske stof som madrester og animalsk affald nedbrydes over tid. De absorberende egenskaber af vulkansk aske vil eliminere lugte ved at fange de nedbrudte materialer.

Dræningslag

Tilføj et top lag af biologisk substrat til Sub Stratum for en optimal biologisk aktivitet og dræning. Planter kan fastgøres i det øverste lag, mens deres rødder vil gro ned i underlaget, hvilket giver en optimal vækst.

Derudover kan et uorganisk lag tilføjes for en endnu bedre dræning. Dette vil tillade overskydende vand at strømme gennem substratet for at undgå de anaerobe bakterier udkonkurrere de gavnlige bakterier i Sub Stratum.

Det øverste lag burde være bladaffald til at give tørre områder, læ samt opholdsflader til alle dyr i terrariet. Samtidig vil det forhindre fordampning af underliggende lag. Det kunne f.eks. være bøge bladekakao blade eller egetræsblade

Blandet i

Hemmeligheden bag at dyrke sunde planter begynder med jorden. Naturligvis indeholder sund jord levende mikroorganismer - fra bakterier til svampe, organismer og leddyr. Sammen danner de en koreograferet udveksling fra genanvendelse af næringsstoffer til nedbrydning af organiske materialer.

Ved at blande Sub Stratum med andre organiske substrater beriger du substratet med mineraler som calcium, nitrogen, kalium og fosfor. Det hjælper også med vandtilbageholdelseskapaciteten og giver en tilstrækkelig lufttilførsel til rødderne.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode