Dubia kakerlakker Xlarge 10 Pr. Æske

Monis

LF535

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Dubia kakerlakker

Dansk Navn: Dubia kakerlak

Latinsk Navn: Blaptica Dubia

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: Xlarge = 35 mm

Indhold: 10 stk. Pr. æske

Lagervare: Hvis udsolgt bestilles Mandag kl 7:00

faunatopics logo.jpg

Flere detaljer

På lager i Viborg

34,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Opbevaring: Dubia kakkerlakker kan opbevares i den medfølgende æske men opbevares bedst i en plastikboks med glatte sider og æggebakker eller grene de kan kravle på og gemme sig i. Plastboksen skal være godt ventileret i toppen så eventuel fugt kan fordampe den vej igennem, ligeledes er det vigtigt at have et fintmasket net i toppen af kassen så selv de mindste kakkerlakker ikke slipper ud af kassen.

Temperatur: Dubia Kakkerlakker (Blaptica Dubia) opbevares bedst ved en temperatur mellem 20 og 28 grader celsius og gerne tørt.

Fodring: Dubia kakkerlakker kan fodres med en blanding af forskelligt proteinrigt foder, en blanding af fiskeflager, kattemad og en smugle havregryn blendet sammen er brugt af mange. Kakkerlakker kan ligeledes med fordel fordres med forskellige former for kød, frugt og grønt så som gullerøder, katoffelskraller, appelsiner, æbler og fars fra madlavningen af. Det eneste du skal sørge for er at fjerne eventuelle gamle madrester fra kulturen da dette kan skabe fugt som fører til svamp og i sidste ende en hurtig død for dine dubia kakkerlakker. Du kan ligeledes bruge jelly food fra dragon terraristik og vi anbefaler fra monis.dk ligeledes at du giver dine dubiaer vitamin og calsium fra dragon terraristik eller tilsvarende da dette så vil blive videreført til dine krybter/reptiler Dubia kakkerlakker er meget anvendt til stort set alle insektædende reptiler så som gekkoer, firben varaner, øgler, eksotiske pattedyr og tropiske fugle.

Indhold pr. 100 gram

Råaske 0,9%

Råfiber 1,0%

Vandindhold 50,8%

Råprotein 18,8%

Råfedt 26,5%

faunatopics logo.jpg

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her