Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
  • Ikke på lager
Tebolarver 15 stk.
search
search
  • Tebolarver 15 stk.

Tebolarver 15 stk.

LF524

Tebolarver

Dansk Navn: Tebolarver

Latinsk Navn: Chilecomadia moorei

Produktionsland: Chile

Størrelse: 20 mm

Indhold: 15 Stk. Pr. æske

Bestillingsvar: Mandag kl 7:00

faunatopics logo.jpg

Forsendelse: Tebolarver er en sæson vare, det er muligt at sende tebo larver på alle tider af året men grundet indsamlingen i Chile og forsendelsen til Europa er det kun muligt på visse tider at året at få Tebolarver i det de skal være til stede i naturen i Chile.Når det er muligt at få tebolarver vil dette fremgå af varen og det vil være muligt at købe varen, når sæsonen er slut vil det ikke være muligt at købe varen længere.

Tebularver eller Butterworms er almindeligt kendt i deres hjemland Chile. Larverne er sommerfugle larver af sommerfuglen chilensk møl. Larven lever af at spise Tebu buskens blade (Trevoa trinervis) og som du måske har mistanke om, er navnet "tebularver" afledt af deres spisevaner. Tebularven blev sandsynligvis omdøbt til Butterworms som følge af farven og duft. Butterworms har en naturlig frugtagtig / smøragtig duft og en rødlig - gul farve. Udtrykket "Butterworm" er sikkert også opstået som følge af at det fælles navn "Tebolarve" som mange gange bliver stavet forkert eller er svært at udtale. I det tebolarver anses for at være en invasiv art som man ikke ønsker andre steder end deres oprindelige natur i Chile bliver tebolarven behandlet med et lavt niveau af radioaktiv stråling, dette sikrer at larverne ikke kan forpuppe sig og blive til møl og dermed formere sig. Tebolarver er et temmeligt dyrt foderdyr at købe i forhold til de mere almindelige foderinsekter, så som fårekyllinger, melorme, zophobas larver og voksmøl. Grunden til dette er at det ikke er muligt grundet bestrålingen af larverne at få dem til at formere sig.Derfor bliver omkostningerne højere grundet transporten og behandlingen af larverne og dette er grunden til at dette foderdyr er så dyrt som det er.Opbevaring:Tebolarver opbevares bedst i den medfølgende beholder og på køl i køleskabet. På denne måde går insektet i dvale og har ikke behov for foder eller vand. Dog skal tebolarver opbevares relativt tørt i køleskabet da fugt vil skabe mug og skimmelsvamp i beholderen og dermed dræbe larverne.

Temperatur: Opbevares bedst mellem 5 og 8 grader Celsius som de fleste mennesker har i deres køleskab. Ingen direkte sollys!

Fodring: Tebolarver lever i naturen af Trevo Busken men i fangeskab er hverken føde eller vand nødvendig at tilbyde larverne ved korrekt opbevaring i køleskabet.

Indhold Pr. 100g

Vandindhold: 58,54%

Aske: 1,04%

Protein: 16,20%

Fedt: 5,21%

Fedt: 87,73

Calcium: 42,90%

faunatopics logo.jpg

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode