Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
1.999,95 kr.
Exo Terra Natural Terrarium Small/Tall  45X45X60
search
search
  • Exo Terra Natural Terrarium Small/Tall  45X45X60
1.999,95 kr.

Exo Terra Natural Terrarium Small/Tall - 45X45X60cm

EX-PT2607

Exo Terra Natural Terrarium Small/Tall måler 45x45x60cm, og er et ideelt terrarie til stort set alle krybdyr og reptiler.

Terrariet består af glas undtagen toppen, der er en net skærm, som sikrer stabil ventilation. 

Igennem nettet i toppen kan UVB & infrarød stråler nemt trænge gennem.

Natural Terrarium fra Exo Terra fås også i 45x45x30 og 45x45x45cm.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Exo Terra Natural Terrarium Small/Tall

Dørene i terrariet

På terrariet er der 2 front døre, som kan åbnes hver for sig eller sammen. Dette gør det nemt og hurtigt at komme til i terrariet når man skal dekorere eller fodrer. På dørene er der en lås, som bare skal vrides op foran dørene. Der er mulighed for at sætte en hængelås på, hvis man ønsker at være ekstra sikker.

Ventilation i terrariet

Ventilationen i Exo Terra Natural Terrarium er rigtig god. Den har net i toppen, som sikrer at der er god mulighed for ventilation. Udover toppen, er der også ventilation i de to front døre. Nogle krybdyr kræver utroligt meget ventilation, og her er et net terrarie perfekt.

Toppen af terrariet

Toppen af terrariet er som sagt net, og hjælper med at holde en god ventilation i terrariet. Hele toppen kan nemt tages af, f.eks. under rengøring, dekoration af terrarie mm.

Indløb til slanger/ledninger

I Exo Terra Natural Terrarium er der 5 indløb til slanger/ledninger, alle indløb er med selv luk. Disse indløb kan bruges til at installere vandfald mm.

Bunden af terrariet

Bunden af terrariet er hævet, det er den for at give mulighed for at have varmemåtte under underlaget, så man kan opvarme dele af underlaget til arter som kræver det. Bunden er samtidig vandtæt, så fugt/vand ikke render fra terrariet.

Baggrund inkluderet

I Exo Terra Natural Terrarium Small/Tall er baggrunden inkluderet. Baggrunden er ikke en kedelig flad baggrund, men en baggrund der minder om en klatrerbane. Perfekt til klatrende krybdyr. Baggrunden har et naturligt look, så den vil passe godt ind i det naturlige miljø.

Valg af terrarie

Terrarie valg, er uden tvivl det vigtigste hvis man vil have succes med krybdyr/padder. Mange arter har forskellige krav/behov, så et alsidigt terrarie er nødvendigt. Det er derfor vigtigt at sætte sig ind i dyrets krav/behov og efterkomme det. At få terrariet til at ligne dyrets naturlige habitat mest muligt, er nøglen til succes. 

Tjek hele vores udvalg af terrarier ud.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode